Bedrijfsuitje Megavlieger bouwen op de Brouwersdam

Voor een internationaal bedrijf waren wij gevraagd om een bedrijfsuitje te organiseren waarbij alle 200 deelnemers samen zouden werken aan één eindresultaat. Hier hebben we uiteraard ruime ervaring in en na een eerste inventarisatie van de wensen van de klant hebben we voor hen een voorstel uitgewerkt met daarin de workshop megavlieger bouwen.

De locatie moest dicht bij het Rotterdamse havengebied liggen en daarvoor zijn we een prettige samenwerking aangegaan met dé toplocatie op de Brouwersdam: “Beachclub Natural High“. De klant was meteen enthousiast en enkele weken later stonden we met zijn allen klaar bij de Beachclub om de gasten te ontvangen met een goede kop koffie en uiteraard een echte zeeuwse bolus. Toen iedereen binnen was hebben we de groep verdeeld over allemaal kleine groepjes die volgens een bouwtekening een onderdeel van de megavlieger gingen bouwen. Na ongeveer 1 uur en 15 minuten waren de eerste onderdelen klaar . We hebben daarop alle groepen hun vliegers naar buiten laten brengen waar we alle zojuist gemaakte onderdelen aan elkaar hebben vast gemaakt. Dit deden we op zo’n manier dat er al snel een gigantisch grote Megavlieger ontstond.

Nadat we aan weerszijden twee hele grote logo’s hadden bevestigd volgde er een korte briefing met betrekking tot de veiligheid en de te doorlopen stappen. De wind was ondertussen afgenomen tot amper windkracht 2 dus we moesten de megavlieger al lopend omhoog trekken. Hiervoor hadden we al snel 10 enthousiastelingen met een goede conditie. Daarna was het aftellen en zette zij het op een lopen waardoor deze prachtige creatie al snel hoog boven het strand vloog. Aangemoedigd door het applaus en de “ooh’s en de aah’s” hebben we de megavlieger op deze manier 3 keer opgelaten en een flink stuk laten vliegen.

Al dat samenwerken en rennen op het strand maakt natuurlijk hongerig! We hebben de vlieger teruggebracht naar het strandpaviljoen en daar hadden de kok’s van Natural High al een tot in de puntjes verzorgt BBQ buffet klaar gezet. Deze fantastische dag hebben ze afgesloten met een informele borrel waarna iedereen weer langzaam huiswaarts ging.

Wilt u zelf ook iets leuks organiseren?
Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *