Vliegertrein maken

De workshop vliegertrein bouwen is speciaal gericht op samenwerking & resultaat! Op een originele manier worden deze 2 kernwaarden gemixt met plezier. De deelnemers zullen goed moeten samenwerken om een goede “trein” te bouwen, het resultaat is direct zichtbaar en de doelstelling is erg duidelijk. Een overtuigend resultaat door goede samenwerking!

Samenwerking & Resultaat

Bij de workshop “vliegertrein bouwen”  gaan de deelnemers onder begeleiding van instructeurs in kleine groepen zelf een vlieger maken. Iedere groep bouwt een identieke vlieger aan de hand van een bouwtekening. De individuele vliegers zijn 3-dimensionaal en van een groot formaat. De vliegers worden wanneer ze klaar zijn op het strand samen aan een enkele lijn bevestigd en als een lange trein opgelaten.

Workshop vliegertrein bouwen als vergaderbreak of bedrijfsuitje.

Het lanceren van een vliegertrein vereist vele handen en dus een goede samenwerking. De vliegers worden stuk voor stuk opgelaten, naarmate er meer vliegers vliegen wordt de kracht steeds groter. De totale vliegertrein kan bij een stevige wind makkelijk een persoon de lucht in tillen en iedereen zal er van onder de indruk zijn.

Zodra de trein dan goed in de lucht staat zult u zich verbazen om het geweldige schouwspel wat daar voor u heen en weer danst. Het is werkelijk waar imponerend om te zien en alle deelnemers zullen dan ook met gezamelijke trots naar hun prestatie kijken. Hiermee is het hek van de dam en kan iedereen zich weer even heerlijk kind voelen! Wanneer u op dát moment naar de gezichten van uw medewerkers kijkt, weet u dat deze dag zeker geslaagd is!

Facts

  • Het aantal vliegers in de vlieger-trein kan varieren van 10 tot meer dan 1000.
  • Geschikt voor groepen vanaf 30 personen.
  • De vliegertrein is super geschikt om een slogan of bedrijfsnaam op te presenteren.
  • De tijdsduur van deze workshop is flexibel maar meestal tussen de 2 en 3 uur.
  • Om de trein ook bij extreem weinig wind op te kunnen laten kan er gebruik worden gemaakt van hightech materialen.

Wat bedragen de kosten hiervoor?

  • Voor groepen tot 65 personen: € 1350,-
  • Van 66 t/m 149 deelnemers : € 21,95 per persoon
  • Meer dan 150 deelnemers : € 19,95 per persoon
  • Meer dan 300 deelnemers : € 17,95 per persoon

Deze prijzen zijn inclusief alle benodigde materialen en professionele begeleiding, maar exclusief btw, zaalhuur en/of catering en NA aftrek van de 3% betalingskorting!

Hebben wij u net zo enthousiast kunnen maken als wij zelf zijn? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen!

Workshop vliegertrein maken algemeen

 

Teambuilding voor nieuw team

Teambuilding voor nieuwe teams waarbij zowel een inhoudelijk stuk als een leuke werkvorm op interactieve manier aan bod komen. Drijfveren, gedragsvoorkeuren en communicatie!

Megavlieger Vergaderbreak

Leuke dynamisch vergaderbreak waarbij alle neuzen weer letterlijk dezelfde kant op komen te staan.

€19,95 pp (vanaf)

Vergaderbreak 3D Reuzenvlieger

Een leuke vergaderbreak waarbij de deelnemers in teams van ongeveer 8-10 personen samenwerken aan hun eigen teamvlieger. Leuk competitie element!

€19,95 pp (vanaf)

Vergaderbreak Reuzevlieger

Reuzevliegers bouwen als vergaderbreak. Leuke actieve workshop met een beetje competitie erin! Welk team bouwt de beste vlieger?

€19,95 pp (vanaf)

Vergaderbreak vliegers bouwen

Leuke korte vergaderbreak waarbij deelnemers in kleine groepjes een teamvlieger bouwen volgens een bouwtekening.

€19,95 pp (vanaf)

Vergaderbreak

We hebben diverse korte workshops die aansluiten op verschillende invalshoeken voor een vergaderbreak.

€19,95 pp (vanaf)

Insights Discovery Team Effectiviteit

Team ontwikkeling met behulp van Insights Discovery. U krijgt meer inzicht in de teamdynamiek van uw team en in de persoonlijke drijfveren van de teamleden.

Insights Discovery Persoonlijke Effectiviteit

Wilt u uw persoonlijke effectiviteit verbeteren? Insights Discovery is een goede tool die u heldere inzichten verschaft over uw gedragsvoorkeuren en communicatiestijl.

Insights Discovery 360 graden feedback

Het Insights Discovery 360 graden feedback profiel geeft een flinke verdieping in uw team. Het maakt inzichtelijk hoe de verschillen in perceptie naar voren komen en hoe men daar mee omgaat. Zeer nuttig in een team ontwikkel traject.

Insights Discovery Full Circle Profiel

Het Insights Discovery Full Circle profiel is een 360 graden feedback profiel door collega's. Dit brengt een flinke verdieping in uw team. Het maakt oa inzichtelijk hoe de verschillen in perceptie naar voren komen en hoe men daar mee omgaat. Zeer nuttig in een team ontwikkel traject.

Insights Discovery profiel

Een persoonlijk Insights Discovery profiel geeft u heldere inzichten in uw gedragsvoorkeuren, drijfveren en uw communicatie stijl. Een zeer waardevol instrument voor persoonlijke ontwikkeling.

Teambuilding workshop

We hebben diverse invullingen voor een teambuilding workshop. Bij allen staat het bouwen van een teamvlieger centraal alleen het proces heeft steeds een andere invalshoek. Ook goed te koppelen aan een inhoudelijk dagdeel.

Vliegertrein

Een leuke korte en energieke workshop waarbij de deelnemers in kleine groepjes een grote vlieger bouwen. Deze worden daarna allemaal aan één lijn opgelaten.

€19,95 v.a.

3D Reuzevlieger

3D Reuzevlieger bouwen. Mooie activiteit voor teambuilding workshops en samenwerkingstrajecten. Uiteraard altijd gewoon leuk voor een bedrijfsuitje!

3D Megavlieger bouwen

3D Megavlieger bouwen is een unieke belevenis voor uw bedrijfsuitje! Iedereen bouwt samen aan één eindresultaat.

Vliegers bouwen

Vliegers bouwen is een leuke workshop voor een vergaderbreak of creatief bedrijfsuitje.

Megavlieger

Megavlieger bouwen is erg leuk als bedrijfsuitje voor groepen vanaf 50 personen met een knipoog naar samenwerken en resultaten halen.

Reuzenvlieger Teambuilding

Reuzenvlieger bouwen in een Teambuilding setting. Goede combinatie met Insights Discovery mogelijk!

Reuzevlieger Teambuilding

Reuzevlieger bouwen in een teambuilding setting, goede aansluiting mogelijk met diverse management modellen waaronder Insights Discovery, MBTI, DISC, Management Drives etc. etc.

Reuzenvlieger

Reuzenvlieger bouwen als bedrijfsuitje of vergaderbreak. Dit is een leuke actieve workshop waarbij plezier en competitie de boventoon voeren! De workshop kan heel het land plaats vinden.

€19,95 pp (vanaf)