3D Megavlieger - Take Off is dé specialist in 3D Megavliegers bouwen!

  3D Megavlieger bouwen

  3D Megavlieger bouwen

  3D Megavlieger bouwen is een echte teambuilding workshop voor grote groepen. Alle deelnemers werken samen aan één gezamenlijk eindresultaat! Hierbij draait het om:

  Communiceren – Samenwerken – Resultaat

  3D Megavlieger die we met de gemeente Den Bosch gebouwd hebben.

  Bij de workshop “3D Megavlieger bouwen” maken de deelnemers per groepje van 4-5 personen een identieke kleinere vlieger. Dit gebeurd volgens een door ons geleverde bouwbeschrijving. Als deze vliegers klaar zijn worden alle vliegers samengevoegd tot één echt enorme 3D Megavlieger.

  3D Megavlieger hoog in de lucht boven Den Bosch.Bij deze workshop werkt dus iedereen samen aan één gezamenlijk eindresultaat de 3D Megavlieger! Doordat er zoveel mensen tegelijk aan één eindresultaat werken maakt dat deze workshop tot dé ultieme teambuilding opdracht voor grote groepen! Het koppelen van de individuele modules vereist overleg en samenwerking omdat door de enorme afmetingen van de vlieger het niet mogelijk is dit ongestructureerd uit te voeren. Dus ook hier zal overleg gepleegd moeten worden. Het kan voor u als werkgever ook interessant zijn om te zien welke deelnemers hierbij bijvoorbeeld het initiatief nemen of juist proberen alle partijen in overeenstemming te brengen (de verschillende teamrollen).

  Ook bij deze teambuilding workshop met 3D Megavliegers bouwen staan de kernwoorden teamspirit, samenwerking en communicatie centraal. Op het moment dat de Megavlieger vorm begint te krijgen, zie je ook het enthousiasme van de bouwers steeds groter worden. Wij van Take Off vinden het elke keer opnieuw een hele belevenis om te zien hoe deze enorme 3D Megavliegers onder luid gejuich en gejoel het luchtruim kiezen; zelfs applaus klinkt regelmatig over het strand! Hiermee is het hek van de dam en kan iedereen zich weer even heerlijk kind voelen. Wanneer u op dát moment naar de gezichten van uw medewerkers kijkt, weet u dat deze dag zeker geslaagd is.

  Facts:

  • 3D Megavlieger bouwen is geschikt voor groepen vanaf ongeveer 35 personen
  • Iedereen werkt samen aan één enorme megavlieger als eindresultaat
  • Tijdsduur voor het 3D Megavlieger bouwen is flexibel vanaf ongeveer 3 uur
  • Ook dit programma leent zich uitstekend voor een roulatie schema met meerdere activiteiten
  • Voor een extra mooi resultaat kan er gekleurd materiaal gebruikt worden voor de Megavlieger
  • Bij weinig wind kan er gebruik worden gemaakt van hightech materialen om de kans op succes verder te vergroten

  Wat bedragen de kosten voor een workshop 3D Megavlieger bouwen?

  • Voor groepen tot 60 deelnemers: € 1450,-
  • Van 61 t/m 149 deelnemers : € 23,95 per persoon
  • Meer dan 150 deelnemers : € 21,95 per persoon
  • Meer dan 300 deelnemers : € 19,95 per persoon

  Deze prijzen zijn inclusief alle benodigde materialen en professionele begeleiding maar exclusief btw, zaalhuur en/of catering en eventuele extra opties en NA aftrek van de 3% betalingskorting!

  Hebben wij u net zo enthousiast kunnen maken als wij zelf zijn? Neemt u dan contact met ons op via het contact formulier aan de rechterkant! >>>
  Bellen kan ook naar 0621-546216

  Teambuilding voor nieuw team

  Teambuilding voor nieuwe teams waarbij zowel een inhoudelijk stuk als een leuke werkvorm op interactieve manier aan bod komen. Drijfveren, gedragsvoorkeuren en communicatie!

  Megavlieger Vergaderbreak

  Leuke dynamisch vergaderbreak waarbij alle neuzen weer letterlijk dezelfde kant op komen te staan.

  €19,95 pp (vanaf)

  Vergaderbreak 3D Reuzenvlieger

  Een leuke vergaderbreak waarbij de deelnemers in teams van ongeveer 8-10 personen samenwerken aan hun eigen teamvlieger. Leuk competitie element!

  €19,95 pp (vanaf)

  Vergaderbreak Reuzevlieger

  Reuzevliegers bouwen als vergaderbreak. Leuke actieve workshop met een beetje competitie erin! Welk team bouwt de beste vlieger?

  €19,95 pp (vanaf)

  Vergaderbreak vliegers bouwen

  Leuke korte vergaderbreak waarbij deelnemers in kleine groepjes een teamvlieger bouwen volgens een bouwtekening.

  €19,95 pp (vanaf)

  Vergaderbreak

  We hebben diverse korte workshops die aansluiten op verschillende invalshoeken voor een vergaderbreak.

  €19,95 pp (vanaf)

  Insights Discovery Team Effectiviteit

  Team ontwikkeling met behulp van Insights Discovery. U krijgt meer inzicht in de teamdynamiek van uw team en in de persoonlijke drijfveren van de teamleden.

  Insights Discovery Persoonlijke Effectiviteit

  Wilt u uw persoonlijke effectiviteit verbeteren? Insights Discovery is een goede tool die u heldere inzichten verschaft over uw gedragsvoorkeuren en communicatiestijl.

  Insights Discovery 360 graden feedback

  Het Insights Discovery 360 graden feedback profiel geeft een flinke verdieping in uw team. Het maakt inzichtelijk hoe de verschillen in perceptie naar voren komen en hoe men daar mee omgaat. Zeer nuttig in een team ontwikkel traject.

  Insights Discovery Full Circle Profiel

  Het Insights Discovery Full Circle profiel is een 360 graden feedback profiel door collega's. Dit brengt een flinke verdieping in uw team. Het maakt oa inzichtelijk hoe de verschillen in perceptie naar voren komen en hoe men daar mee omgaat. Zeer nuttig in een team ontwikkel traject.

  Insights Discovery profiel

  Een persoonlijk Insights Discovery profiel geeft u heldere inzichten in uw gedragsvoorkeuren, drijfveren en uw communicatie stijl. Een zeer waardevol instrument voor persoonlijke ontwikkeling.

  Teambuilding workshop

  We hebben diverse invullingen voor een teambuilding workshop. Bij allen staat het bouwen van een teamvlieger centraal alleen het proces heeft steeds een andere invalshoek. Ook goed te koppelen aan een inhoudelijk dagdeel.

  Vliegertrein

  Een leuke korte en energieke workshop waarbij de deelnemers in kleine groepjes een grote vlieger bouwen. Deze worden daarna allemaal aan één lijn opgelaten.

  €19,95 v.a.

  3D Reuzevlieger

  3D Reuzevlieger bouwen. Mooie activiteit voor teambuilding workshops en samenwerkingstrajecten. Uiteraard altijd gewoon leuk voor een bedrijfsuitje!

  3D Megavlieger bouwen

  3D Megavlieger bouwen is een unieke belevenis voor uw bedrijfsuitje! Iedereen bouwt samen aan één eindresultaat.

  Vliegers bouwen

  Vliegers bouwen is een leuke workshop voor een vergaderbreak of creatief bedrijfsuitje.

  Megavlieger

  Megavlieger bouwen is erg leuk als bedrijfsuitje voor groepen vanaf 50 personen met een knipoog naar samenwerken en resultaten halen.

  Reuzenvlieger Teambuilding

  Reuzenvlieger bouwen in een Teambuilding setting. Goede combinatie met Insights Discovery mogelijk!

  Reuzevlieger Teambuilding

  Reuzevlieger bouwen in een teambuilding setting, goede aansluiting mogelijk met diverse management modellen waaronder Insights Discovery, MBTI, DISC, Management Drives etc. etc.

  Reuzenvlieger

  Reuzenvlieger bouwen als bedrijfsuitje of vergaderbreak. Dit is een leuke actieve workshop waarbij plezier en competitie de boventoon voeren! De workshop kan heel het land plaats vinden.

  €19,95 pp (vanaf)