Bedrijfsuitje met workshop vliegers bouwen in Rockanje

Bedrijfsuitje met vliegers bouwen in Rockanje

Voor een bedrijfsuitje in Rockanje waren we gevraagd door Salsa Beach Club of wij een voorstel konden maken voor een leuke workshop. Natuurlijk kunnen wij dat! Niet veel later hadden we telefonisch overleg over enkele praktische  zaken en enkele dagen later kwam de bevestiging voor dit bedrijfsuitje al binnen. Leuk, we konden met de voorbereidingen beginnen!

De eerste vliegers zijn klaar! Dadelijk naar het strand om ze op te laten.Op de dag zelf waren we ruim van te voren bij Salsa Beach Club aanwezig om alles klaar te leggen zodat we de gasten in stijl konden ontvangen. Na aankomst en ontvangst met een bakje koffie hebben wij een korte briefing gegeven over het programma en daarna zijn ze enthousiast aan de slag gegaan. We verzorgden een workshop vliegers bouwen. Dit is een leuke workshop waarbij de deelnemers in kleine groepjes van ongeveer 4 personen een eigen teamvlieger gaan bouwen. Ze moeten per team zelf een vlieger ontwerpen, bouwen én ook echt laten vliegen!
In het begin is het altijd chaos met deze workshop omdat iedereen door elkaar praat en nog niet iedereen zijn/haar rol weet in het proces. Na ongeveer 15 minuten zien we meestal dat alle teams geconcentreerd en vaak ook fanatiek aan het werk zijn. Op een ontspannen manier met elkaar samenwerken door met elkaar een grote vlieger te maken is leuk!

Vliegers maken in een leuke workshop tijdens een bedrijfsuitje.Het is al helemaal leuk als tegen het einde van deze workshop de deelnemers met hun zelf gebouwde vliegers het strand op gaan om ze op te laten! Op die momenten vind iedereen het belangrijk dat hún vlieger goed vliegt en het liefst ook nog hoger kan vliegen dan die van de overige teams. En dan heb je ineens een dikke competitie op het strand met veel joelende en rennende mensen. Wég zijn alle grenzen! Iedereen vergeet even alles om zich heen onder luid applaus en triomfantelijke kreten zie je her en der de vliegers omhoog gaan. Sommige vliegers hebben een kleine aanpassing of noodreparatie nodig maar uiteindelijk vliegt alles!

De workshop vliegers bouwen is erg leuk als bedrijfsuitje en kan daarnaast ook goed als vergaderbreak ingezet worden. Wilt meer weten over deze workshop neemt u dan gerust contact met ons op!

Bekijk hier meer foto’s van dit bedrijfsuitje vliegers bouwen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *