Reuzevlieger bouwen in Scheveningen | Leuk creatief bedrijfsuitje!
  • Reuzevlieger bouwen voor een bedrijfsuitje in Scheveningen

Reuzevlieger bouwen in Scheveningen

Reuzevlieger bouwen stond vandaag 19 juni op het programma voor een groep uit de veluwe. Het was erg mooi weer en ondanks het feit dat we een uur extra reistijd hadden ingecalculeerd waren we nog maar amper op tijd in Scheveningen. Waar we normaal een parkeerplaatsje kunnen vinden redelijk dicht bij de strand afslag viel dat vandaag niet mee. Uiteindelijk hebben we bijna een kilometer verderop een parkeergarage onder een van de allerlaatste flats gevonden. Daarna moesten ik nog maar zien hoe ik in hemelsnaam alle materialen in één keer mee kon nemen naar het strand. Dat bleek mogelijk maar was verre van plezierig in de brandende zon met meer dan 30 graden.

Reuzevlieger bouwen in Scheveningen voor een bedrijfsuitje aan het strand.Gelukkig had de klant ook last van het verkeer gehad dus iedereen zat met hetzelfde probleempje. Eenmaal op locatie hebben we snel alles klaargelegd voor de workshop en niet veel later waren de deelnemers ook ter plaatse. Na een korte briefing over wat er deze middag ging gebeuren en over wat wij onder een “Reuzevlieger” verstaan kon de workshop beginnen. Verdeeld over 6 teams gingen de deelnemers aan de slag onder het genot van een lekker koud drankje. Elk team ging een reuzevlieger bouwen die aan verschillende eisen moest voldoen. Uiteraard moesten de vliegers aan het einde van de workshop ook allemaal echt kunnen vliegen!

Op naar het strand!

Reuzevlieger bouwen in Scheveningen voor een bedrijfsuitje aan het strand.Na ruim 2,5 uur bouwen waren alle vliegers klaar en konden we een plekje op het strand opzoeken. Het was net laag water dus we hadden veel ruimte aan de waterkant tot onze beschikking. Tóch hebben we alle deelnemers nog een extra safety briefing gegeven ivm de vele mensen op het strand en de kinderen die in en uit het water liepen. Ook trokken deze grote kleurige vliegers veel bekijks van omstanders wat natuurlijk leuk is. Nadat wij zeker wisten dat iedereen de veiligheidsregels goed had begrepen gingen de eerste reuzevliegers de lucht in. Aangemoedigd door de kreten door kijkers vanaf het strand én de eigen teamleden ging de ene na de andere reuzevlieger mooi de lucht in. Één vlieger had een te harde landing waardoor een aantal stokken het begaf maar de andere vliegers bleven mooi in de lucht staan. Aan enthousiasme van de deelnemers geen gebrek! Na 20 minuten vliegeren moesten ze weer door met het programma en nadat wij de vliegers verder opgeruimd hadden konden wij ook weer op zoek naar de parkeergarage om aan de terugreis te beginnen.

Bekijk hieronder nog enkele foto’s van deze workshop reuzevlieger bouwen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen!
* indicates required field