Megavlieger bouwen in Katwijk | Megavlieger bouwen met 140 personen
  • Megavlieger startklaar in Katwijk op het strand.

Voor ruim 140 deelnemers hebben we een teambuilding workshop georganiseerd in Katwijk, Megavlieger bouwen! Ontspannen samenwerken aan een hele grote Megavlieger. Precies dat hebben we gedaan op deze mooie septemberdag op het strand van Katwijk. Van een grote bierbrouwer waren ruim 70 landen vertegenwoordigd in de groep. In kleine subgroepjes gingen zij aan de slag om volgens een bouwtekening een onderdeel van de megavlieger te bouwen. Tegelijk werd er ook voor gezorgd dat er zo’n 70 nationale vlaggen op een hele lange staart werden getekend. Dit representeerde alle landen die betrokken waren.

Nadat alle 36 vliegers klaar waren hebben we deze mee naar het strand genomen om ze daar aan elkaar vast te maken. Op die manier ontstond er een echt gigantische Megavlieger die we uiteraard mooi in de kleuren van de klant hebben uitgevoerd. Zodra de vlieger was opgebouwd en de staart was bevestigd hebben we een teamfoto gemaakt. Daarna kon de Megavlieger gelanceerd worden. Het was absoluut windstil maar het is deze bikkels toch gelukt om dit gigantische bouwwerk de lucht in te krijgen!
Job very well done people!!!

Wilt u zelf ook iets leuks organiseren voor een grote groep? Kijk dan even hier voor wat meer informatie over de workshop Megavlieger bouwen!

Bekijk hieronder enkele foto’s van deze leuke teambuilding workshop Megavlieger bouwen:

Het bouwen van een Megavlieger is een leuke teambuilding workshop voor grotere groepen. Vanaf 30 personen tot en met 600 personen. De grootste groep tot nu toe was een groep van 525 personen. Ook in de winter is dit een erg leuk uitje om te organiseren! Het bouwen doe je binnen en op het einde zetten we de vlieger buiten in elkaar en dan is het heerlijk om met zijn allen even een frisse neus te halen als de Megavlieger gelanceerd wordt….

Ja ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen!
* indicates required field