Reuzenvlieger bouwen

Reuzenvlieger bouwen met uw bedrijfsuitje:

Afhankelijk van uw doelstelling voor deze dag, kunnen we de workshop op verschillende manieren aankleden zodat het geheel perfect op uw organisatie aansluit. Bij de workshop Reuzenvlieger bouwen combineert u echt alles wat voor u als bedrijf belangrijk is. Hier komt het aan op:

Communiceren & Creativiteit & Samenwerken & Resultaat

Reuzenvliegers bouwen met uw bedrijfsuitje.

Bij deze workshop maken we groepen van bijvoorbeeld acht tot tien personen die samen één teamvlieger moeten gaan ontwerpen en bouwen. Aan de hand van een zelfgemaakte tekening kunnen binnen de groep taken verdeeld worden, zodat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt aan het eindresultaat. De vliegers worden gigantisch en moeten door minimaal twee of drie personen vastgehouden worden als zij voor het eerst de lucht in gaan!

Wij kunnen in overleg met u bepaalde specifieke eisen aan de ontwerpen voor de Reuzenvliegers stellen, bijvoorbeeld dat ze bepaalde afmetingen moeten hebben, of dat ze drie-dimensionaal moeten zijn. Zo daagt u uw medewerkers aan de ene kant uit tot het tonen van creativiteit, maar aan de andere kant dient dit wel binnen bepaalde kaders te gebeuren. Onze ervaring leert, dat dit een attitude is die veel organisaties bij hun medewerkers zouden willen ontwikkelen.Het kan voor u als werkgever ook interessant zijn om te zien welke deelnemers hierbij bijvoorbeeld het initiatief nemen of juist proberen alle partijen in overeenstemming te brengen (de verschillende teamrollen).

3D Reuzenvlieger in Roosendaal gebouwd tijdens een bedrijfsuitje.Op het moment dat de reuzenvlieger vorm begint te krijgen, zie je ook het enthousiasme van de bouwers steeds groter worden. Wanneer de vliegers naar buiten gedragen worden en voor het eerst de lucht ingaan, zult u zien dat iedereen het erg belangrijk vind dat HUN vlieger het hoogste kan van allemaal…… Wij van Take Off vinden het elke keer opnieuw een hele belevenis om te zien hoe deze kunstwerken onder luid gejuich en gejoel het luchtruim kiezen; zelfs applaus klinkt regelmatig over het strand! Hiermee is het hek van de dam en kan iedereen zich weer even heerlijk kind voelen. Wanneer u op dát moment naar de gezichten van uw medewerkers kijkt, weet u dat deze dag zeker geslaagd is.

Facts:

  • Geschikt voor groepen vanaf ongeveer 25 personen
  • Tijdsduur naar wens tussen de 2 en 4 uur
  • Zeer geschikte workshop om meer inzicht in de deelnemers te krijgen
  • Mogelijkheid voor combinatie met lunch of barbeque
  • Optioneel kan er met gekleurd materiaal gewerkt worden

Wat bedragen de kosten voor een workshop Reuzenvlieger bouwen?

  • Voor groepen tot 60 personen: € 1450,-
  • Van 61 t/m 149 deelnemers : € 23,95 per persoon
  • Meer dan 150 deelnemers : € 21,95 per persoon
  • Meer dan 300 deelnemers : € 19,95 per persoon

Deze prijzen zijn inclusief alle benodigde materialen en professionele begeleiding maar exlusief btw, zaalhuur en/of catering en NA aftrek van de 3% betalingskorting!

Hebben wij u net zo enthousiast kunnen maken als wij zelf zijn? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met Take Off Outdoor Events. Mail nú naar info@takeoff.nl
Bellen kan natuurlijk ook naar 0621546216
Wij helpen u graag verder met uw evenement!

Bekijk hieronder foto’s van bedrijfsuitjes die u reeds voorgingen in de workshop reuzenvlieger bouwen:

Teambuilding voor nieuw team

Teambuilding voor nieuwe teams waarbij zowel een inhoudelijk stuk als een leuke werkvorm op interactieve manier aan bod komen. Drijfveren, gedragsvoorkeuren en communicatie!

Megavlieger Vergaderbreak

Leuke dynamisch vergaderbreak waarbij alle neuzen weer letterlijk dezelfde kant op komen te staan.

€19,95 pp (vanaf)

Vergaderbreak 3D Reuzenvlieger

Een leuke vergaderbreak waarbij de deelnemers in teams van ongeveer 8-10 personen samenwerken aan hun eigen teamvlieger. Leuk competitie element!

€19,95 pp (vanaf)

Vergaderbreak Reuzevlieger

Reuzevliegers bouwen als vergaderbreak. Leuke actieve workshop met een beetje competitie erin! Welk team bouwt de beste vlieger?

€19,95 pp (vanaf)

Vergaderbreak vliegers bouwen

Leuke korte vergaderbreak waarbij deelnemers in kleine groepjes een teamvlieger bouwen volgens een bouwtekening.

€19,95 pp (vanaf)

Vergaderbreak

We hebben diverse korte workshops die aansluiten op verschillende invalshoeken voor een vergaderbreak.

€19,95 pp (vanaf)

Insights Discovery Team Effectiviteit

Team ontwikkeling met behulp van Insights Discovery. U krijgt meer inzicht in de teamdynamiek van uw team en in de persoonlijke drijfveren van de teamleden.

Insights Discovery Persoonlijke Effectiviteit

Wilt u uw persoonlijke effectiviteit verbeteren? Insights Discovery is een goede tool die u heldere inzichten verschaft over uw gedragsvoorkeuren en communicatiestijl.

Insights Discovery 360 graden feedback

Het Insights Discovery 360 graden feedback profiel geeft een flinke verdieping in uw team. Het maakt inzichtelijk hoe de verschillen in perceptie naar voren komen en hoe men daar mee omgaat. Zeer nuttig in een team ontwikkel traject.

Insights Discovery Full Circle Profiel

Het Insights Discovery Full Circle profiel is een 360 graden feedback profiel door collega's. Dit brengt een flinke verdieping in uw team. Het maakt oa inzichtelijk hoe de verschillen in perceptie naar voren komen en hoe men daar mee omgaat. Zeer nuttig in een team ontwikkel traject.

Insights Discovery profiel

Een persoonlijk Insights Discovery profiel geeft u heldere inzichten in uw gedragsvoorkeuren, drijfveren en uw communicatie stijl. Een zeer waardevol instrument voor persoonlijke ontwikkeling.

Teambuilding workshop

We hebben diverse invullingen voor een teambuilding workshop. Bij allen staat het bouwen van een teamvlieger centraal alleen het proces heeft steeds een andere invalshoek. Ook goed te koppelen aan een inhoudelijk dagdeel.

Vliegertrein

Een leuke korte en energieke workshop waarbij de deelnemers in kleine groepjes een grote vlieger bouwen. Deze worden daarna allemaal aan één lijn opgelaten.

€19,95 v.a.

3D Reuzevlieger

3D Reuzevlieger bouwen. Mooie activiteit voor teambuilding workshops en samenwerkingstrajecten. Uiteraard altijd gewoon leuk voor een bedrijfsuitje!

3D Megavlieger bouwen

3D Megavlieger bouwen is een unieke belevenis voor uw bedrijfsuitje! Iedereen bouwt samen aan één eindresultaat.

Vliegers bouwen

Vliegers bouwen is een leuke workshop voor een vergaderbreak of creatief bedrijfsuitje.

Megavlieger

Megavlieger bouwen is erg leuk als bedrijfsuitje voor groepen vanaf 50 personen met een knipoog naar samenwerken en resultaten halen.

Reuzenvlieger Teambuilding

Reuzenvlieger bouwen in een Teambuilding setting. Goede combinatie met Insights Discovery mogelijk!

Reuzevlieger Teambuilding

Reuzevlieger bouwen in een teambuilding setting, goede aansluiting mogelijk met diverse management modellen waaronder Insights Discovery, MBTI, DISC, Management Drives etc. etc.

Reuzenvlieger

Reuzenvlieger bouwen als bedrijfsuitje of vergaderbreak. Dit is een leuke actieve workshop waarbij plezier en competitie de boventoon voeren! De workshop kan heel het land plaats vinden.

€19,95 pp (vanaf)