• Teambuilding workshop in de Zaanse Schans. Met zijn allen samenwerken aan één teamvlieger!

Teambuilding workshop speciaal voor grote groepen!

Teambuilding workshop met het bouwen van een Megavlieger.Speciaal voor grotere groepen hebben we een teambuilding workshop uitgewerkt waarbij echt iedereen gaat samenwerken aan één gezamenlijk eindresultaat. Dat is een hele grote modulaire reuzevlieger! Deze workshop kan gewoon op zichzelf staan óf aansluiten bij een inhoudelijke training.

De workshop:
De deelnemers komen de workshopruimte binnen en verspreid door de ruimte liggen diverse materialen en gereedschappen ongeordend klaar. Ook staat er al een voorbeeldvlieger van spinakernylon en carbon stokken. Alles wat wij er neer hebben gelegd ligt hier met een reden, en alles is voldoende doch beperkt aanwezig!

Onze trainer staat al klaar om jullie op te vangen en om te vertellen wat jullie deze middag gaan doen. Jullie gaan als groep een x-aantal exacte kopieën maken van de voorbeeldvlieger. Iedere vlieger die gebouwd wordt is in feite een losse module. Aan het einde van de workshop worden alle modules aan elkaar vast gemaakt zodat er één hele grote modulaire reuzevlieger ontstaat. Op iedere vlieger moet ook tenminste eenmaal het logo van jullie organisatie komen te staan.

Start situatie voor de teambuilding workshop. Bouw met zijn allen één gezamenlijke teamvlieger.

Teambuilding workshop in trainingssetting.

Er is echter één probleempje….. er is absoluut geen enkele bouwbeschrijving aanwezig dus de deelnemers zullen helemaal zelf moeten uitzoeken hoe ze alles gaan organiseren. Zowel voor het technische aspect als het organisatorische aspect. Voor het hele bouwproces heeft de groep maximaal 2 uur de tijd. Dit is aan de korte kant maar wel haalbaar. We brengen de hele groep dus eigenlijk meteen in een lichte stress-situatie. Als de 2 uur voorbij zijn gaan we alle modules die klaar zijn aan elkaar vast maken en daarna moet de vlieger ook écht kunnen vliegen. Dit wordt uiteraard met het hele team getest!

Hoe gaan ze hiermee om? Wie neemt de leiding en wie krijgt uiteindelijk de leiding? Wordt er naar elkaar geluisterd? Hoe is de communicatie en wie houd er het overzicht? Allemaal zaken die meteen beginnen te spelen zodra wij de opdracht hebben uitgelegd. Wij observeren het proces en evalueren dit na afloop ook met de groep. Dit levert vaak verrassende parallellen op met de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie. Ook zorgt het voor mooie inzichten in de samenwerking met elkaar en in het proces. 

Teamvlieger klaar voor de start.

Teamvlieger bouwen als leuke teambuilding.

Boven alles krijgen wij altijd terug van de deelnemers dat ze het ontzettend leuk vinden om eens op een  luchtige manier met teambuilding bezig te zijn.

Wat bedragen de kosten voor een Modulaire Reuzevlieger?

  • Voor groepen t/m 50 deelnemers : € 1950,-
  • Bij méér dan 50 deelnemers          : € 39,95 pp

Gebruikte materialen zijn carbon stokken en spinakernylon.

Deze prijzen zijn inclusief alle benodigde materialen en professionele begeleiding maar exclusief btw, zaalhuur en/of catering en eventuele extra opties en NA aftrek van de 3% betalingskorting!

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u eens samen sparren om te kijken of deze teambuilding workshop aansluit bij uw team of situatie? Neem dan gerust even contact met ons op via het formulier aan de rechterkant van deze pagina. >>>

Bekijk hieronder enkele foto’s van de workshop modulaire reuzevlieger bouwen:

Ja ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen!
* indicates required field