• Megavlieger bouwen als bedrijfsuitje of teambuilding workshop

Wat we doen en waarom:

Bij Take Off Outdoor Events hebben wij een passie voor twee dingen, dat zijn:
– Mensen op een leuke manier laten samenwerken
– Het bouwen van hele grote vliegers


Door het samen bouwen van gigantisch grote vliegers laten wij op een leuke manier zien wat de kracht van samenwerken is. Samen met jullie zetten we letterlijk een stip aan de horizon tijdens jullie bedrijfsuitje of teambuildingdag. Dit is leuke teambuilding!

Ook zijn wij van mening dat als je dingen doet die je zelf ook écht leuk vind dat je het dan het langste volhoud in je werk. Vanuit dit idee is in 1999 Take Off Outdoor Events geboren. Het is ook écht onze passie om jullie een leuke, onvergetelijke en originele dag te bezorgen waar nog lang over wordt nagepraat!

Algemeen:

Take Off verzorgt sinds 1999 originele teambuilding workshops met vliegeren en vliegers bouwen. Op het gebied van vliegers bouwen is Take Off al jaren toonaangevend op de markt. Wij verzorgen onze workshops door heel Nederland – België – en Duitsland op locatie.
Niet voor niets dat al menig outdoor bedrijf deze formule trachtte te kopiëren.

Met veel enthousiasme blijft Take Off werken aan nieuwe ideeën en modellen zodat wij altijd een eerlijk en origineel product aan onze klanten kunnen presenteren. Op deze manier kunnen wij keer op keer weer de “WOW-factor” garanderen.

Het begin:

Take Off is gestart door Mike Verwater. Het bouwen van vliegers en het vliegeren ermee was al van jongs af aan zijn passie. Naarmate Mike opgroeide groeiden de vliegers die hij bouwde met hem mee. Van simpele één-lijns vliegers naar krachtige stuntvliegers en enorme 3D megavliegers.

In 1996 haalde hij zelfs de voorpagina van bijna alle grote landelijke dagbladen door een uit de hand gelopen grap. Hierbij werd een heel dorp in rep en roer gebracht omdat er een “UFO” boven het dorp hing. Zelfs de in grote getale aanwezige politie kon niet verklaren wat er aan de hand was. Groot was de verbazing toen zij na vele uren zoeken Mike zelf aantroffen met zijn vlieger die zich van geen kwaad bewust was…!

De eerste jaren werden wij ook nog een beetje “uitgelachen” met onze workshops powerkiten en buggykiten maar nu bied bijna iedere evenementen organisator het aan. Dit zien we nu ook gebeuren met onze workshops in het vlieger bouwen. Dit pakken wij uiteraard op als een groot compliment en eigenlijk zijn we er best wel een beetje trots op want dat betekend dat wij een goed en origineel product hebben.

De laatste twintig jaar heeft Mike met Take Off dan ook vele workshops georganiseerd. Hierbij staat de ontwikkeling bepaalt niet stil. Buiten de workshops om worden nieuwe ideeën  materialen en modellen ontworpen en getest zodat Take Off ook in de toekomst uitdagende en originele workshops kan blijven organiseren.

Onze specialiteiten

Een greep uit onze klanten:

Ja ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen!
* indicates required field