Over ons

Reuzevlieger bouwen als bedrijfsuitje.

Algemeen:
Takeoff verzorgt sinds 1999 originele teambuilding workshops met vliegeren en vliegers bouwen. Op het gebied van vliegers bouwen en 3D Reuzevliegers bouwen is Take Off al jaren toonaangevend op de markt.
Niet voor niets dat al menig outdoor bedrijf deze formule trachtte te kopiëren.

Met veel enthousiasme blijft Take Off werken aan nieuwe ideeën en modellen zodat wij altijd een eerlijk en origineel product aan onze klanten kunnen presenteren. Op deze manier kunnen wij keer op keer weer de “WOW-factor” garanderen.

Het begin:
Takeoff is gestart door Mike Verwater. Het bouwen van vliegers en het vliegeren ermee was al van jongs af aan zijn passie. Naarmate Mike opgroeide groeiden de vliegers die hij bouwde met hem mee. Van simpele één-lijns vliegers naar krachtige stuntvliegers en enorme 3D reuzenvliegers.

In 1996 haalde hij zelfs de voorpagina van bijna alle grote landelijke dagbladen door een uit de hand gelopen grap. Hierbij werd een heel dorp in rep en roer gebracht omdat er een “UFO” boven het dorp hing. Zelfs de in grote getale aanwezige politie kon niet verklaren wat er aan de hand was. Groot was de verbazing toen zij na vele uren zoeken Mike zelf aantroffen met zijn vlieger die zich van geen kwaad bewust was…!

De eerste jaren werden wij ook nog een beetje “uitgelachen” met onze workshops powerkiten en buggykiten maar nu bied bijna iedere evenementen organisator het aan. Dit zien we nu ook gebeuren met onze workshops in het vliegers bouwen. Dit pakken wij uiteraard op als een groot compliment en eigenlijk zijn we er best wel een beetje trots op want dat betekend dat wij een goed en origineel product hebben.

De laatste vijftien jaar heeft Mike met Takeoff dan ook vele workshops georganiseerd, waarbij de ontwikkeling bepaalt niet stil staat. Buiten de workshops om worden nieuwe ideeën  materialen en modellen ontworpen en getest zodat Takeoff ook in de toekomst uitdagende en originele workshops kan blijven organiseren.

Onze specialiteiten

Our Clients