• Vliegertrein bouwen als leuke vergaderbreak!
  Vliegertrein bouwen

De workshop vliegertrein bouwen is speciaal gericht op samenwerking & resultaat! Op een originele manier worden deze 2 kernwaarden gemixt met plezier. De deelnemers zullen goed moeten samenwerken om een goede “trein” te bouwen, het resultaat is direct zichtbaar en de doelstelling is erg duidelijk. Een overtuigend resultaat door goede samenwerking!

Samenwerking & Resultaat

Bij de workshop “vliegertrein bouwen”  gaan de deelnemers onder begeleiding van instructeurs in kleine groepen zelf een vlieger maken. Iedere groep bouwt een identieke vlieger aan de hand van een bouwtekening. De individuele vliegers zijn 3-dimensionaal en van een groot formaat. De vliegers worden wanneer ze klaar zijn op het strand samen aan één enkele speciaal geprepareerde lijn bevestigd en als één lang lint opgelaten.

Workshop vliegertrein bouwen als vergaderbreak of bedrijfsuitje.

Het lanceren van een vliegertrein vereist vele handen en dus een goede samenwerking. De vliegers worden stuk voor stuk opgelaten, naarmate er meer vliegers vliegen wordt de kracht steeds groter. De totale vliegertrein kan bij een stevige wind makkelijk een persoon de lucht in tillen en iedereen zal er van onder de indruk zijn.

Zodra de trein dan goed in de lucht staat zult u zich verbazen om het geweldige schouwspel wat daar voor u heen en weer danst. Het is werkelijk waar imponerend om te zien en alle deelnemers zullen dan ook met gezamelijke trots naar hun prestatie kijken. Hiermee is het hek van de dam en kan iedereen zich weer even heerlijk kind voelen! Wanneer u op dát moment naar de gezichten van uw medewerkers kijkt, weet u dat deze dag zeker geslaagd is!

Facts

 • Het aantal vliegers in de trein kan varieren van 10 tot meer dan 100.
 • Geschikt voor groepen vanaf 30 personen.
 • De vliegertrein is super geschikt om een slogan of bedrijfsnaam op te presenteren.
 • De tijdsduur van deze workshop is flexibel maar meestal tussen de 2 en 3 uur.
 • Om de trein ook bij extreem weinig wind op te kunnen laten kan er gebruik worden gemaakt van hightech materialen.

Wat bedragen de kosten hiervoor?

 • Voor groepen tot 65 personen: € 1350,-
 • Van 66 t/m 149 deelnemers : € 21,95 per persoon
 • Meer dan 150 deelnemers : € 19,95 per persoon
 • Meer dan 300 deelnemers : € 17,95 per persoon

Deze prijzen zijn inclusief alle benodigde materialen en professionele begeleiding, maar exclusief btw, zaalhuur en/of catering en NA aftrek van de 3% betalingskorting!

Hebben wij u net zo enthousiast kunnen maken als wij zelf zijn? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen!

Workshop vliegertrein maken algemeen

 

Ja ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen!
* indicates required field