Reuzenvlieger bouwen & vliegen met uw bedrijfsuitje of teambuilding
 • Reuzevlieger bouwen als bedrijfsuitje.
  Reuzevlieger bouwen

Reuzenvlieger bouwen met uw bedrijfsuitje:

Afhankelijk van uw doelstelling voor deze dag, kunnen we de workshop op verschillende manieren aankleden zodat het geheel perfect op uw organisatie aansluit. Bij de workshop Reuzenvlieger bouwen combineert u echt alles wat voor u als bedrijf belangrijk is. Hier komt het aan op:

Communiceren & Creativiteit & Samenwerken & Resultaat

Reuzenvliegers bouwen met uw bedrijfsuitje.

Bij deze workshop maken we groepen van bijvoorbeeld acht tot tien personen die samen één teamvlieger moeten gaan ontwerpen en bouwen. Aan de hand van een zelfgemaakte tekening kunnen binnen de groep taken verdeeld worden, zodat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt aan het eindresultaat. De vliegers worden gigantisch en moeten door minimaal twee of drie personen vastgehouden worden als zij voor het eerst de lucht in gaan!

Wij kunnen in overleg met u bepaalde specifieke eisen aan de ontwerpen voor de Reuzenvliegers stellen, bijvoorbeeld dat ze bepaalde afmetingen moeten hebben, of dat ze drie-dimensionaal moeten zijn. Zo daagt u uw medewerkers aan de ene kant uit tot het tonen van creativiteit, maar aan de andere kant dient dit wel binnen bepaalde kaders te gebeuren. Onze ervaring leert, dat dit een attitude is die veel organisaties bij hun medewerkers zouden willen ontwikkelen.Het kan voor u als werkgever ook interessant zijn om te zien welke deelnemers hierbij bijvoorbeeld het initiatief nemen of juist proberen alle partijen in overeenstemming te brengen (de verschillende teamrollen).

3D Reuzenvlieger in Roosendaal gebouwd tijdens een bedrijfsuitje.Op het moment dat de reuzenvlieger vorm begint te krijgen, zie je ook het enthousiasme van de bouwers steeds groter worden. Wanneer de vliegers naar buiten gedragen worden en voor het eerst de lucht ingaan, zult u zien dat iedereen het erg belangrijk vind dat HUN vlieger het hoogste kan van allemaal…… Wij van Take Off vinden het elke keer opnieuw een hele belevenis om te zien hoe deze kunstwerken onder luid gejuich en gejoel het luchtruim kiezen; zelfs applaus klinkt regelmatig over het strand! Hiermee is het hek van de dam en kan iedereen zich weer even heerlijk kind voelen. Wanneer u op dát moment naar de gezichten van uw medewerkers kijkt, weet u dat deze dag zeker geslaagd is.

Facts:

 • Geschikt voor groepen vanaf ongeveer 25 personen
 • Tijdsduur naar wens tussen de 2 en 4 uur
 • Zeer geschikte workshop om meer inzicht in de deelnemers te krijgen
 • Mogelijkheid voor combinatie met lunch of barbeque
 • Optioneel kan er met gekleurd materiaal gewerkt worden

Wat bedragen de kosten voor een workshop Reuzenvlieger bouwen?

 • Voor groepen tot 60 personen: € 1450,-
 • Van 61 t/m 149 deelnemers : € 23,95 per persoon
 • Meer dan 150 deelnemers : € 21,95 per persoon
 • Meer dan 300 deelnemers : € 19,95 per persoon

Deze prijzen zijn inclusief alle benodigde materialen en professionele begeleiding maar exlusief btw, zaalhuur en/of catering en NA aftrek van de 3% betalingskorting!

Hebben wij u net zo enthousiast kunnen maken als wij zelf zijn? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met Take Off Outdoor Events. Mail nú naar info@takeoff.nl
Bellen kan natuurlijk ook naar 0621546216
Wij helpen u graag verder met uw evenement!

Bekijk hieronder foto’s van bedrijfsuitjes die u reeds voorgingen in de workshop reuzenvlieger bouwen:

Ja ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen!
* indicates required field