• Workshop vliegers maken voor vergaderbreak of bedrijfsuitje!
    Vliegers bouwen

Vliegers bouwen als vergaderbreak of bedrijfsuitje

Wie heeft er vroeger géén vliegertje gemaakt, om het daarna vol spanning op te laten in het weiland een paar straten verderop? Je weet wel, een vliegertje van een oude krant of een stuk plastic en een paar rechte stokjes uit de heg. Het liefst met een staart van touw en graspollen eraan! En dan, na veel gestuntel stond ie daar…..eindelijk…..hoog in de lucht, JOUW VLIEGER!!!! Dit gaf je een heerlijk gevoel want je had dan ook een super prestatie geleverd. Wij laten iedereen dit fantastische gevoel nog eens opnieuw beleven in deze geweldige workshop! De keywords voor deze workshop zijn dan ook:

Creativiteit & Orginaliteit & Competitie

Leuke workshop vliegers bouwen als vergaderbreak of bedrijfsuitje!

Bij de workshop vliegers bouwen, gaan uw werknemers onder begeleiding van profesionele instructeurs in kleine groepen zelf een vlieger maken.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eenvoudige opdracht om in kleine groepen een vooraf vastgesteld vliegermodel te maken. Maar het is ook mogelijk om uw medewerkers enkel een A4-tje te geven met de minimale eisen waaraan een vlieger moet voldoen – plus uiteraard de beschikking over alle benodigde materialen -, waarna zij hun eigen creativiteit de vrije loop kunnen laten. Het leuke van dit laatste is, dat elke groep een compleet andere vlieger zal bedenken. Tevens wordt er bij uw mensen een beroep gedaan op de communicatieve vaardigheden. Uiteraard kan er – indien gewenst – een prijs beschikbaar gesteld worden voor de groep die het beste heeft gepresteerd. De vliegers worden dan beoordeeld op creativiteit, originaliteit en vliegeigenschappen.

Op het moment dat de vliegers klaar zijn en naar buiten gedragen worden waar zij voor het eerst de lucht in gaan zult u zien dat IEDEREEN het ineens erg belangrijk vind dat HUN vlieger goed de lucht in gaat en het hoogste kan van allemaal…… hiermee is het hek van de dam en kan iedereen zich weer even heerlijk kind voelen! Wanneer u op dát moment naar de gezichten van uw medewerkers kijkt, weet u dat deze dag zeker geslaagd is!

Vliegers bouwen als creatieve vergaderbreak of bedrijfsuitje.

Facts:

  • Geschikt voor groepen vanaf 20 personen
  • Tijdsduur vanaf 1.5 uur
  • Goed toepasbaar als creatieve vergader break
  • Leuk als actief bedrijfsuitje
  • Combinaties met lunch of barbeque mogelijk

Wat bedragen de kosten voor een workshop vliegers bouwen?

  • Voor groepen tot 45 personen : € 895,-
  • Bij meer dan 45 deelnemers  : € 19,95 per persoon

Deze prijzen zijn inclusief alle benodigde materialen en professionele begeleiding maar exclusief btw, zaalhuur en/of catering en NA aftrek van 3% betalingskorting!

Hebben wij u net zo enthousiast kunnen maken als wij zelf zijn? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen!
Stuur ons nú een mail info@takeoff.nl
of bel voor meer informatie met 0621546216
Wij helpen u graag verder met uw evenement!

Vliegers bouwen

 

Ja ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen!
* indicates required field