Vliegers bouwen

Vliegers bouwen als vergaderbreak of bedrijfsuitje

Wie heeft er vroeger géén vliegertje gemaakt, om het daarna vol spanning op te laten in het weiland een paar straten verderop? Je weet wel, een vliegertje van een oude krant of een stuk plastic en een paar rechte stokjes uit de heg. Het liefst met een staart van touw en graspollen eraan! En dan, na veel gestuntel stond ie daar…..eindelijk…..hoog in de lucht, JOUW VLIEGER!!!! Dit gaf je een heerlijk gevoel want je had dan ook een super prestatie geleverd. Wij laten iedereen dit fantastische gevoel nog eens opnieuw beleven in deze geweldige workshop! De keywords voor deze workshop zijn dan ook:

Creativiteit & Orginaliteit & Competitie

Leuke workshop vliegers bouwen als vergaderbreak of bedrijfsuitje!

Bij de workshop vliegers bouwen, gaan uw werknemers onder begeleiding van profesionele instructeurs in kleine groepen zelf een vlieger maken.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eenvoudige opdracht om in kleine groepen een vooraf vastgesteld vliegermodel te maken. Maar het is ook mogelijk om uw medewerkers enkel een A4-tje te geven met de minimale eisen waaraan een vlieger moet voldoen – plus uiteraard de beschikking over alle benodigde materialen -, waarna zij hun eigen creativiteit de vrije loop kunnen laten. Het leuke van dit laatste is, dat elke groep een compleet andere vlieger zal bedenken. Tevens wordt er bij uw mensen een beroep gedaan op de communicatieve vaardigheden. Uiteraard kan er – indien gewenst – een prijs beschikbaar gesteld worden voor de groep die het beste heeft gepresteerd. De vliegers worden dan beoordeeld op creativiteit, originaliteit en vliegeigenschappen.

Op het moment dat de vliegers klaar zijn en naar buiten gedragen worden waar zij voor het eerst de lucht in gaan zult u zien dat IEDEREEN het ineens erg belangrijk vind dat HUN vlieger goed de lucht in gaat en het hoogste kan van allemaal…… hiermee is het hek van de dam en kan iedereen zich weer even heerlijk kind voelen! Wanneer u op dát moment naar de gezichten van uw medewerkers kijkt, weet u dat deze dag zeker geslaagd is!

Vliegers bouwen als creatieve vergaderbreak of bedrijfsuitje.

Facts:

  • Geschikt voor groepen vanaf 20 personen
  • Tijdsduur vanaf 1.5 uur
  • Goed toepasbaar als creatieve vergader break
  • Leuk als actief bedrijfsuitje
  • Combinaties met lunch of barbeque mogelijk

Wat bedragen de kosten voor een workshop vliegers bouwen?

  • Voor groepen tot 45 personen : € 840,-
  • Bij meer dan 45 deelnemers  : € 19,95 per persoon

Deze prijzen zijn inclusief alle benodigde materialen en professionele begeleiding maar exclusief btw, zaalhuur en/of catering en NA aftrek van 3% betalingskorting!

Hebben wij u net zo enthousiast kunnen maken als wij zelf zijn? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen!
Stuur ons nú een mail info@takeoff.nl
of bel voor meer informatie met 0621546216
Wij helpen u graag verder met uw evenement!

Vliegers bouwen

 

Teambuilding voor nieuw team

Teambuilding voor nieuwe teams waarbij zowel een inhoudelijk stuk als een leuke werkvorm op interactieve manier aan bod komen. Drijfveren, gedragsvoorkeuren en communicatie!

Megavlieger Vergaderbreak

Leuke dynamisch vergaderbreak waarbij alle neuzen weer letterlijk dezelfde kant op komen te staan.

€19,95 pp (vanaf)

Vergaderbreak 3D Reuzenvlieger

Een leuke vergaderbreak waarbij de deelnemers in teams van ongeveer 8-10 personen samenwerken aan hun eigen teamvlieger. Leuk competitie element!

€19,95 pp (vanaf)

Vergaderbreak Reuzevlieger

Reuzevliegers bouwen als vergaderbreak. Leuke actieve workshop met een beetje competitie erin! Welk team bouwt de beste vlieger?

€19,95 pp (vanaf)

Vergaderbreak vliegers bouwen

Leuke korte vergaderbreak waarbij deelnemers in kleine groepjes een teamvlieger bouwen volgens een bouwtekening.

€19,95 pp (vanaf)

Vergaderbreak

We hebben diverse korte workshops die aansluiten op verschillende invalshoeken voor een vergaderbreak.

€19,95 pp (vanaf)

Insights Discovery Team Effectiviteit

Team ontwikkeling met behulp van Insights Discovery. U krijgt meer inzicht in de teamdynamiek van uw team en in de persoonlijke drijfveren van de teamleden.

Insights Discovery Persoonlijke Effectiviteit

Wilt u uw persoonlijke effectiviteit verbeteren? Insights Discovery is een goede tool die u heldere inzichten verschaft over uw gedragsvoorkeuren en communicatiestijl.

Insights Discovery 360 graden feedback

Het Insights Discovery 360 graden feedback profiel geeft een flinke verdieping in uw team. Het maakt inzichtelijk hoe de verschillen in perceptie naar voren komen en hoe men daar mee omgaat. Zeer nuttig in een team ontwikkel traject.

Insights Discovery Full Circle Profiel

Het Insights Discovery Full Circle profiel is een 360 graden feedback profiel door collega's. Dit brengt een flinke verdieping in uw team. Het maakt oa inzichtelijk hoe de verschillen in perceptie naar voren komen en hoe men daar mee omgaat. Zeer nuttig in een team ontwikkel traject.

Insights Discovery profiel

Een persoonlijk Insights Discovery profiel geeft u heldere inzichten in uw gedragsvoorkeuren, drijfveren en uw communicatie stijl. Een zeer waardevol instrument voor persoonlijke ontwikkeling.

Teambuilding workshop

We hebben diverse invullingen voor een teambuilding workshop. Bij allen staat het bouwen van een teamvlieger centraal alleen het proces heeft steeds een andere invalshoek. Ook goed te koppelen aan een inhoudelijk dagdeel.

Vliegertrein

Een leuke korte en energieke workshop waarbij de deelnemers in kleine groepjes een grote vlieger bouwen. Deze worden daarna allemaal aan één lijn opgelaten.

€19,95 v.a.

3D Reuzevlieger

3D Reuzevlieger bouwen. Mooie activiteit voor teambuilding workshops en samenwerkingstrajecten. Uiteraard altijd gewoon leuk voor een bedrijfsuitje!

3D Megavlieger bouwen

3D Megavlieger bouwen is een unieke belevenis voor uw bedrijfsuitje! Iedereen bouwt samen aan één eindresultaat.

Vliegers bouwen

Vliegers bouwen is een leuke workshop voor een vergaderbreak of creatief bedrijfsuitje.

Megavlieger

Megavlieger bouwen is erg leuk als bedrijfsuitje voor groepen vanaf 50 personen met een knipoog naar samenwerken en resultaten halen.

Reuzenvlieger Teambuilding

Reuzenvlieger bouwen in een Teambuilding setting. Goede combinatie met Insights Discovery mogelijk!

Reuzevlieger Teambuilding

Reuzevlieger bouwen in een teambuilding setting, goede aansluiting mogelijk met diverse management modellen waaronder Insights Discovery, MBTI, DISC, Management Drives etc. etc.

Reuzenvlieger

Reuzenvlieger bouwen als bedrijfsuitje of vergaderbreak. Dit is een leuke actieve workshop waarbij plezier en competitie de boventoon voeren! De workshop kan heel het land plaats vinden.

€19,95 pp (vanaf)