10% korting op uw bedrijfsuitje in de winter! | Take Off Outdoor Events, al bijna 20 jaar grensverleggend in vliegers bouwen!
  • Bedrijfsuitje in de winter met Workshop Megavlieger bouwen.
    Nu 10% korting
    op al onze bedrijfsuitjes in de wintermaanden. dec t/m mrt

Teamfoto met de zelfgebouwde megavlieger.Bent u ook op zoek naar een leuk bedrijfsuitje voor in de wintermaanden? Wij hebben erg leuke activiteiten die heel geschikt zijn voor in de winter. En omdat we het zelf zo leuk vinden om ook in de winter druk bezig te zijn ontvangt u nu 10% korting op al onze workshops die plaatsvinden in de maanden dec 2019 t/m mrt 2020.

Dus u moet niet de boeking doen in deze maanden maar het bedrijfsuitje moet ook echt daadwerkelijk plaatsvinden in deze maanden! Vanaf 1 april 2020 gelden de normale prijzen weer.

Veel mensen zijn een beetje huiverig om een bedrijfsuitje in de winter maanden te organiseren. Dat is echter helemaal niet nodig want er zijn zat leuke dingen te doen! Van al die activiteiten die jullie kunnen doen zetten wij natuurlijk graag onze workshops even in het spreekwoordelijke zonnetje!
Het enige dat u hoeft te doen is om een leuke locatie uit te zoeken dicht bij een groot veld of dicht bij het strand. Wij zorgen voor een leuke activiteit waarbij verbinden en samenwerken hand in hand gaan met het behalen van een duidelijk resultaat.

Wat dacht u van een workshop Megavlieger bouwen?

Megavlieger startklaar in Katwijk op het strand.

Met zijn allen in kleine groepjes samenwerken aan één gezamenlijk eindresultaat. Dat eindresultaat is natuurlijk de Megavlieger! Alle deelnemers bouwen in kleine groepjes een onderdeel van de Megavlieger. Dit doen we lekker binnen zodat u zich absoluut niet druk hoeft te maken over de weersomstandigheden. Als alle onderdelen dan klaar zijn dan maken we die meestal buiten aan elkaar vast zodat daar de Megavlieger zijn uiteindelijke vorm aanneemt. Nog even snel de lijnen vastmaken en dan zijn we “ready 2 rumble!” Het oplaten van de Megavlieger doen we uiteraard buiten. Onder luid gejuich en applaus gaan deze kunstwerken de lucht in.
Tijdsduur 2-3 uur (afhankelijk van de groepsgrootte)
geschikt voor groepen van 30 – 500 personen

Of de workshop Reuzevlieger bouwen?

Bedrijfsuitje in de winter organiseren?

Hierbij gaan de deelnemers in groepen van 8-10 personen een geheel eigen vlieger ontwerpen én bouwen. Een Reuzevlieger betekend in onze optiek wel dat het dan ook een écht grote vlieger moet zijn. Daarom geven wij van te voren aan wat de minimale maten van de Reuzevlieger moeten zijn. Het leuke van deze workshop is dat er automatisch een beetje competitie tussen de groepen komt. Ieder team ontwerpt een compleet andere vlieger en iedereen wil natuurlijk dat hun vlieger de beste is!
Tijdsduur 3 uur
Geschikt voor groepen van 16 – 60 personen

Ja ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen!
* indicates required field