Reuzenvliegers bouwen in Scheveningen met KPN

Bedrijfsuitje Reuzenvliegers bouwen met KPN in Scheveningen.Bouw in de komende 2 uur met je team een hele grote drie-dimensionale Reuzenvlieger, dit was de opdracht die we op 27 juni gaven aan een groep van 125 IT specialisten van KPN. Uiteraard wilden we ook een beetje competitie creëren dus we hebben dat ook op voorhand aan de hele groep duidelijk gemaakt met de mededeling dat het team met de beste vlieger een leuke prijs in het vooruitzicht had.

Er mooi om te zien hoe het vooruitzicht op een prijs alle groepen meteen op scherp zet en dat iedereen dan ineens wil winnen.

Enthousiast gingen de verschillende teams aan de slag om hun eigen reuzenvlieger te ontwerpen. Waar de ene groep een ontwerp maakte met een beetje natte vinger werk werden bij een andere groep juist een heel scala aan wetenschappelijke formules uit de kast getrokken om bepaalde berekeningen te maken. Linksom of rechtsom na een uurtje zagen we overal al gigantische frames ontstaan die als basis dienden voor de te maken reuzenvliegers.
Één team wist zelfs met een vlieger te bouwen met een afmeting van méér dan 4 meter lang!!!
Na twee uur bouwen was het tijd om naar het strand te gaan voor de vuurdoop van alle vliegers. Helaas overleefden niet alle vliegers de loop naar het strand. Eenmaal op het strand werden de reuzevliegers allemaal in gereedheid gebracht en al snel kleurde de lucht boven het strand van Scheveningen met een bonte verzameling van gigantisch grote vliegers! Telkens als er een reuzenvlieger de lucht in ging klonk er wel ergens op het strand een luid gejuich en applaus van het betreffende team.

Dit team mocht de prijs in ontvangst nemen voor de beste reuzenvlieger van vandaag.Heerlijk om te zien hoe iedereen op die momenten even nergens anders mee bezig is dan alleen maar het oplaten van de vliegers en dat iedereen alle dagelijkse dingen even volledig los kan laten. Al gauw viel één vlieger op door uitmuntende vliegprestaties. Zélfs nadat deze gecrasht was omdat een ander team hun lijn doorsneed kwam deze reuzenvlieger na een snelle reparatie opnieuw als beste vlieger naar voren. Onder luid applaus van de collega’s mocht dit team de prijs in ontvangst nemen waarna iedereen zich vol overgave op de overheerlijke BBQ stortte bij Strandpaviljoen Sol Beach.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *