Megavliegers bouwen met een internationale groep van ruim 250 pax in Noordwijk aan Zee. Een internationale speler op het gebied van vracht en pakket vervoer heeft een world congres in Noordwijk aan Zee. Aan Take Off was gevraagd of wij een workshop samen konden stellen waarbij op verschillende locaties tegelijkertijd verschillende teams aan het werk konden. Hoofdpunten hierbij waren:

  • Samenwerken
  • Teamactiviteit
  • Fun
  • Competitie

Wij hebben hierop onze workshop Megavliegers bouwen aangepast en half november was het zover.
De verschillende teams vertegenwoordigden verschillende divisies binnen de organisatie en alle teams waren er op gebrand de overige teams af te troeven. In slechts 2 uur tijd weten alle teams hun Megavlieger te bouwen waarna we naar de boulevard voor het hotel gingen. Hier werden de vliegers gefinetuned en toen konden we naar het strand voor de lancering. De spanning steeg en nadat we de teamfoto’s gemaakt hadden volgde er voor alle teams een korte veiligheidsinstructie.
Alle teams werden met hun Megavlieger op één lijn opgesteld en toen waren we klaar voor de lancering.

Bedrijfsuitje Megavlieger bouwen met 250 personen in Noordwijk.

Het aftellen kon beginnen….. en even later kozen vijf kleurige Megavliegers onder luid gejuich het luchtruim. Erg mooi om te zien hoe 250 man op het strand op het zelfde moment uit hun dak kunnen gaan. Uiteraard trok dit ook meteen veel bekijks op de boulevard en op het strand van toevallige passanten.
Dit was een erg enthousiaste en leuke groep en ook de reacties op de dag zelf én naderhand van de opdrachtgever waren zeer lovend.

Een erg geslaagd evenement!
Wilt u zelf ook wat meer informatie over zo’n leuke workshop met Megavlieger bouwen als bedrijfsuitje of vergaderbreak? Neem dan contact met ons op via het formulier aan de rechterkant van deze pagina. >>>>

Bekijk hier onder nog wat foto’s van de workshop Megavlieger bouwen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *