Megavlieger bouwen in Zandvoort.

Ruim 90 ingenieurs van FLuor BV en Shell werken samen aan een groot internationaal project. Het “Al Karaana Project”. Fluor organiseert een dag waarbij alle mensen van het projectteam met elkaar een informele dag hebben en waarbij ook een knipoog naar samenwerken en resultaat voorbij komt. Hiervoor hebben zij Take Off Outdoor Events ingehuurd en alle aanwezigen krijgen de uitdaging om met zijn allen binnen 2 uur een gigantische megavlieger te bouwen én te vliegen op het Zandvoortse strand.Er wordt druk gebouwd met ruim 90 ingenieurs van een internationaal projectteam.
In strandpaviljoen “De haven van Zandvoort” kwamen alle mensen samen en daar werdt de groep opgesplitst in meerdere kleine teams van telkens 4 á 5 personen. Aan de hand van een bouwbeschrijving maakte iedere groep hun eigen vlieger. Toen al de vliegers klaar waren werden deze allemaal naar buiten gebracht. Op het strand voor het paviljoen werden alle vliegers aan elkaar vast gemaakt zodat er werkelijk een gigantische Megavlieger op het strand verrees. Hoe groter de vlieger werdt hoe meer voorbijgangers verbaast bleven staan! Nadat alle modules aan elkaar vast waren gemaakt en waren gecontroleerd door onze instructeurs hebben we het logo van het gezamenlijke project op de vlieger gemonteerd. Mooie Megavlieger klaar voor de start in Zandvoort.Zodra de Megavlieger klaar was hebben we deze met een aantal mensen naar de plaats van lancering gebracht. De Al Karaana Megavlieger was “ready to be launched”! Na een korte veiligheidsinstructie voor alle deelnemers hebben we de Megavlieger in positie gebracht waarna het aftellen kon beginnen!
Onder luid gejuich en applaus werdt de Megavlieger succesvol gelanceerd met heel groot het logo van het Al Karaana project op beide zeiden van de vlieger. Er klonk zelfs applaus van de verschillende toeschouwers en badgasten die voor 10 minuten eventjes hun handdoek hadden moeten verlaten.

Een erg mooi schouwspel als afsluiting van een topdag met een enthousiast en toegewijd team!
Hierna ging de BBQ van start en kon men onder het genot een hapje en een drankje heerlijk genieten van de schitterende zonsondergang aan het Zandvoortse strand. Ondertussen werdt er een vrachtauto geregeld die de megavlieger op is komen halen en deze naar de hoofdingang van het bedrijf heeft gebracht. De volgende ochtend keken alle werknemers van de hele organisatie bij binnenkomst verbaasd naar deze gigantische Megavlieger die symbool stond voor hun succesvolle internationale samenwerking met diverse partijen wereldwijd.

Zelf ook iets leuks organiseren?
Neem dan snel contact met ons op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *