Megavlieger bouwen

Het team van TCC Beter Samen organiseert een bijeenkomst waarbij gekeken wordt naar de toekomst van de zorg. Deelnemers zijn allemaal medisch specialisten op zeer uiteenlopend gebied en huisartsen uit de regio Noord West Veluwe. Vanwege alle drukke agenda’s is dit in de avond georganiseerd. Bij aankomst op het Bouw Infra park te Harderwijk worden alle gasten hartelijk ontvangen en geniet men van een lekker warm buffet. Daarna volgt een presentatie van Mevrouw Machteld Huber over haar visie op “gezondheid” en wat dat dan ook voor invloed heeft of kan hebben op het zorgsysteem voor de toekomst. Samenwerken en verbanden leggen was hierin een terugkerende factor in een inspirerend verhaal.

Samenwerken en verbinding maken voor een goed resultaat.Dit hebben we centraal gesteld in de workshop die volgde. Na afloop van de lezing en de verschillende vragen gingen we naar de grote evenementenhal waar wij alles al klaar hadden liggen voor een workshop Megavlieger bouwen. De deelnemers hadden bij binnenkomst een groepsnummer gekregen. Zo werden groepjes gevormd van mensen die elkaar normaal gesproken niet zo vaak zagen. Iedere groep moest volgens een bouwtekening en een stappenplan een onderdeel van de Megavlieger gaan bouwen. Zodra alle onderdelen een uur later klaar waren konden we deze allemaal aan elkaar vast gaan maken.

Op deze manier konden de deelnemers op een ontspannen wijze met elkaar samenwerken en toch ook onderling de verbinding aangaan en elkaar beter leren kennen. Dit leverde mooie gesprekken op. Toch bleef ook iedereen betrokken bij te bouwen Megavlieger. Met gezamenlijke inspanning was deze al snel klaar. Nadat we de groepsfoto hadden gemaakt zijn we naar buiten gegaan. Hier was het al donker én het was bijna windstil….Megavlieger bouwen op het Bouw Infra park in Harderwijk.
Natuurlijk hadden we hieraan gedacht! De Megavlieger hebben we voorzien van diverse lampjes zodat deze ook in het donker goed te zien zou zijn. Eenmaal op locatie hebben we een korte briefing gehouden mbt de veiligheid van iedereen en daarna kon de Megavlieger gelanceerd worden. Dit was een prachtig gezicht en onder luid applaus en veel “oh’s en ah’s” ging dit prachtige bouwwerk de lucht in.

Hieronder enkele foto’s van deze workshop “Megavlieger Bouwen”.

Megavlieger bouwen voor TCC Beter Samen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *