Bedrijfsuitje vliegers bouwen

Een klant heeft een bedrijfsuitje in Dordrecht en wij zijn gevraagd om een workshop te verzorgen met vliegers bouwen. Ondanks de ongewone locatie (midden in de bossen) was dit toch een groot succes!
De locatie waar we zaten lag midden in de Bieschbosch en dat is nu niet direct een toplocatie om vliegers op te gaan laten. Gelukkig lag er een redelijk groot veld naast de plek waar we aan het bouwen waren. De groep kwam aan per rondvaart boot en werdt toen door ons opgevangen in de ruimte waar we gingen bouwen. Zodra iedereen van koffie en thee voorzien was werden de deelnemers over kleine groepjes verdeeld. Iedere groep moest een eigen teamvlieger gaan ontwerpen én bouwen. Uiteraard moesten ook alle vliegers écht kunnen vliegen op het einde van de workshop.

Het was een enthousiaste groep en nadat de eerste ontwerpen waren goed gekeurd ging men fanatiek aan de slag. Ze hadden 2 uur om te bouwen en daarna hadden we nog ruim een half uur om de vliegers op te laten. Tijdens de workshop vliegers bouwen is het erg leuk om te zien hoe verschillend de groepen te werk gaan. Nog veel leuker is het om te zien dat als de vliegers een beetje vorm beginnen te krijgen er automatisch een beetje competitie ontstaat tussen de verschillende teams.

Als we dan na 2 uur naar buiten gaan kan iedereen even helemaal los gaan. Welke vlieger vliegt het hoogste of het beste? Vaak proberen de teams elkaar al tijdens het bouwen af te troeven. Groot is dan het vermaak bij het andere team als blijkt dat hún vlieger beter vliegt. Op een ontspannen manier toch kunnen genieten van een beetje competitie en daarnaast uiteraard veel lol tijdens deze workshop vliegers bouwen!