Megavlieger bouwen met 525 personen

  • Megavlieger bouwen in Groningen met 525 personen.
  • Megavlieger bouwen in Groningen

Megavlieger bouwen als leuke teambuilding

Een onderwijsorganisatie in de regio Groningen organiseert een gezamenlijke dag voor alle medewerkers en wil hiervoor graag een activiteit doen waarbij iedereen samenwerkt aan één gezamenlijk eindresultaat. Beperkende factoren waren het budget én de beschikbare ruimte om de Megavlieger op te laten.
Uiteraard is het het  mooiste als we met zijn allen aan één gigantische vlieger zouden samenwerken. Hierbij is echter zoveel materiaal nodig dat deze te zwaar zou worden. Dat kun je prima opvangen door met Carbon stokken te gaan bouwen. Nadeel is dan wel dat de vlieger 2 maal zo duur wordt en dat budget was niet voorhanden. Als je wél zo’n hele grote Megavlieger zou bouwen dan heb je ook een grote ruimte nodig om de veiligheid te kunnen waarborgen voor zowel deelnemers, omgeving én toeschouwers. Deze ruimte hadden we ook niet voorhanden.

In overleg met de klant hebben we ervoor gekozen om dan 5 “kleinere” Megavliegers te bouwen. Deze konden we dan wel tegelijkertijd met de hele groep oplaten wat uiteindelijk voor ongeveer dezelfde dynamiek zorgt.

Al met al een hele leuke workshop met een fantastisch resultaat.