Teamfoto bij het oplaten van de Reuzenvlieger.Harderwijk, oktober 2012

Reuzevlieger bouwen voor een groep van ruim 60 personen. Een bedrijf heeft een 2-daags teamuitje en zij willen graag een leuke activiteit doen in Harderwijk. Nadat alle mensen in Harderwijk waren aangekomen gingen zij voor een gezamenlijke lunch naar Restaurant De Hortustuin. Hier was een rijkelijk verzorgde lunch klaargezet waar iedereen even heerlijk van kon genieten. Na de lunch was het tijd voor een korte wandeling naar Hotel Baars in het centrum van Harderwijk. Hier aangekomen werden de deelnemers met koffie ontvangen in de zaal waar verschillende materialen verspreid door de ruimte klaar waren gelegd. Onder het genot van een kopje koffie werd er uitleg over het programma gegeven waarna we de groep in verschillende teams hebben ingedeeld. Ieder team moest een eigen 3D Reuzevlieger ontwerpen én gaan bouwen. Uiteraard moesten al deze vliegers aan het einde van de middag ook écht kunnen vliegen. Nadat de teamleiders de nodige inspiratie hadden opgedaan ging men enthousiast aan de slag. Sommige teams zochten echt de creativiteit op waardoor er hele mooie verschillende creaties ontstonden. Na ongeveer 2 uur bouwen aan de Reuzevliegers waren de meeste klaar om naar buiten te gaan.

Mooie Reuzenvlieger met dolfijnen erop.Buiten stond een harde wind waardoor het een hele uitdaging was om de vliegers heelhuids naar buiten te krijgen. Nadat ook dit was gelukt ging het in een lange vrolijke kolonne dwars door de stad naar de boulevard die grenst aan een groot grasveld tegen de oude stadsmuur van Harderwijk. Na de laatste instructies waren de teams klaar om de Reuzevliegers te lanceren. De spanning steeg want ieder team wilde er natuurlijk met de prijs vandoor gaan. Al gauw gingen de eerste vliegers onder luid gejuich omhoog. De verschillende Reuzevliegers hoog in de lucht zorgden voor een kleurrijk schouwspel boven Harderwijk en het duurde dan ook niet lang voordat er een flinke groep mensen vanaf de boulevard kwam kijken wat er allemaal gaande was. Hierdoor werden de teams nóg fanatieker.

Reuzevlieger bouwen als bedrijfsuitje combineert de factoren Communicatie, Creativiteit, Samenwerken en Resultaat op een leuke ongedwongen manier met elkaar. Dit in combinatie met een stukje competitie zorgde voor een zéér geslaagd evenement dat nog lang bij de deelnemers bleef hangen….!Mooie Reuzenvliegers in de lucht boven Harderwijk na afloop van deze leuke workshop.

Wilt u zelf ook een bedrijfsuitje of teambuilding organiseren?
Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!
Vul aan de rechterkant het contact formulier in. >>>>>>

Bedrijfsuitje Reuzenvlieger bouwen Infram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *