Bedrijfsuitje in Enkhuizen met een leuke teamopdracht:

Bij Edutopics BV uit Deventer weten ze hoe ze een bedrijfsuitje moeten organiseren! Ze hadden voor dit jaar een uitje georganiseerd voor de medewerkers inclusief aanhang. Als uitvalsbasis hadden ze gekozen voor Enkhuizen. Nu is Enkhuizen een locatie waar wij met onze workshops nog niet eerder waren geweest dus dit was even wat uitzoekwerk op een niet alledaagse locatie maar het resultaat was boven verwachting! Wij kregen de volgende vraag van de klant: Organiseer een workshop waarbij de hele groep door elkaar gehusseld kan worden zodat alle aanwezigen elkaar ook op een informele manier wat beter kunnen leren kennen. Het liefst ook op zo’n manier dat er ook een beetje competitie bij komt kijken…

Bedrijfsuitje Edutopics in Enkhuizen. Reuzevliegers bouwen in teamverband.

Teamopdracht

Voor dit bedrijfsuitje hebben we de workshop Reuzevlieger bouwen georganiseerd. We hebben flink gezocht naar een locatie en verschillende opties gezien en uiteindelijk besloot de klant het anders aan te pakken. We hebben de workshop gewoon buiten op het gras gegeven direct aan het IJsselmeer! Gelukkig hadden we heel erg mooi weer wat uiteraard goed hielp om van dit bedrijfsuitje een succes te maken. Buiten het organisatie comité wist niemand wat er ging gebeuren. De verbazing was dan ook van de gezichten af te lezen toen de mensen het grasveld op kwamen lopen en ons daar zagen staan. De organisatie had al een teamindeling gemaakt en daarna namen wij het woord om de opdracht uit te leggen. In totaal waren er vijf teams. Ieder team moest een eigen 3-dimensionale Reuzevlieger gaan bouwen en daarvoor hadden ze slechts 2,5 uur de tijd. De vliegers moesten voldoen aan een minimale afmeting en de vliegers moesten driedimensionaal zijn. Verder mochten de teams zelf weten hoe hun vlieger er uit zou komen te zien. Het belangrijkste was uiteraard dat deze Reuzevliegers ook echt moesten kunnen vliegen!

Bedrijfsuitje Reuzevlieger bouwen in Enkhuizen.

Bedrijfsuitje Reuzevlieger bouwen.

Reuzevlieger bouwen als bedrijfsuitje.Erg leuk om te zien dat ieder team op zijn eigen manier tot beslissingen kwam en dat ook elke team een heel eigen manier van bouwen had. De tijd vloog voorbij en al gauw was het tijd voor de proef op de som. Op het moment dat alle teams zij aan zij staan om de vliegers te lanceren zie je dat het competitiegevoel de overhand krijgt want ieder team wil dat zij de beste vlieger hebben gebouwd! Uiteindelijk vlogen alle vliegers mooi in de lucht. Het werdt een complete wedstrijd wie zijn/haar vlieger het langste in de lucht kon houden, dit grote hilariteit van de rest van de teamleden. Veel lachende gezichten en vrolijk rondrennende deelnemers waren het dankbare resultaat van vandaag.

Zelf ook een leuk bedrijfsuitje organiseren?
Vul dan het online aanvraag formulier in aan de rechterkant van deze pagina. >>>>

Bekijk hieronder de foto’s van dit bedrijfsuitje in Enkhuizen:

 

Bedrijfsuitje Reuzenvliegers bouwen Edutopics

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *