Reuzevlieger bouwen Bergen aan Zee | Bedrijfsuitje in Bergen aan Zee

Reuzevlieger bouwen tijdens een bedrijfsuitje in Bergen aan Zee

Bedrijfsuitje bergen aan zeeVoor een bedrijfsuitje zijn wij gevraagd om invulling te geven aan een samenwerkingsactiviteit in Bergen aan Zee. Het betrof een branchevereniging die met haar leden en hun partners een dag had georganiseerd om elkaar wat beter te leren kennen. Doel was op een ontspannen manier verbinding te maken met elkaar. Hoe beter je elkaar kent hoe makkelijker je onderling informatie met elkaar uitwisselt wat weer ten goed komt aan de hele branche. In de ochtend hadden we alles al klaar gelegd voor deze leuke workshop.

De deelnemers werden bij binnenkomst getrakteerd op een lekker warm bakje koffie en al gauw stond iedereen met elkaar te kletsen. Na 15 minuten hebben wij het woord genomen en de doelstelling van deze workshop uitgelegd. Dat was in teams van 8 personen een grote reuzevlieger bouwen. We hebben random teams geselecteerd zodat men met zoveel mogelijk mensen in contact zou komen waarmee men normaal niet zo veel contact heeft. Dit werd als plezierig ervaren en al snel waren alle teams druk in de weer om hun eigen reuzevlieger te bouwen.

Ook tijd voor gezelligheid en een praatje tijdens de workshop.Na ongeveer 2,5 uur bouwen waren de vliegers klaar en konden de teams hun creaties naar buiten brengen. Op het strand hebben we nog even de laatste instellingen van de vliegers gecontroleerd. Daarna was het tijd om de vliegers één voor één op te laten. Zouden de teams rekening hebben gehouden met de weersomstandigheden? Dit was namelijk wel de opdracht! Onder luid gejuich en applaus gingen de reuzenvliegers één voor één de lucht in. De één vloog net iets beter dan de andere en al snel was er een fanatieke competitie tussen de verschillende teams aan de gang. Inzet hiervan was welk team de best vliegende vlieger had gebouwd. Na een half uurtje buiten vliegeren kwam er ook aan deze workshop weer een eind.

Nadat we de reuzevliegers in kleine stukken hadden gebroken hebben wij de restanten opgeruimd en in de tussentijd schoven de deelnemers aan voor een goed verzorgde lunch in strandpaviljoen SB Noord.

Hartelijk dank aan Annemieke van het Hof van De Vergadertafel voor de perfecte organisatie!
Wilt u zelf ook een bedrijfsuitje organiseren waarbij uw medewerkers een reuzevlieger bouwen? Neem dan eens contact met ons op via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina.>>>>>

Kijk hieronder voor enkele foto’s van dit leuke bedrijfsuitje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *