Bedrijfsuitje in de winter| Origineel uitje in de winter, vliegers bouwen!
  • Bedrijfsuitje in de winter organiseren?

Bedrijfsuitje in de winter, gezellig samen bouwen aan een grote vlieger!

Grote reuzevlieger op het strand.

Bedrijfsuitje Reuzevlieger bouwen.

De workshop vliegers bouwen of één van onze andere varianten leent zich bij uitstek voor een bedrijfsuitje in de winter. Menig bedrijf vraag zich rond deze tijd af wat ze toch moeten gaan doen met hun bedrijfsuitje. De winter schrapt uiteraard een behoorlijk aantal mogelijkheden maar dat wil niet zeggen dat je in de winter geen leuk stranduitje kunt organiseren!

Zolang je ervoor zorgt dat je een goede binnenlocatie hebt in de buurt van het strand of een groot veld dan zijn er al aardig wat mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij u daarbij van dienst zijn met één van onze leuke creatieve workshops. De meeste mensen associëren vliegers maken met de zomer maar niets is minder waar. Wij verzorgen ook hele leuke bedrijfsuitjes in de winter door heel Nederland. Als het winter is is het zelfs erg verrassend om met een grote groep samen te werken aan een grote teamvlieger. Wij hebben de afgelopen jaren gezien dat de mensen het zelfs ook fijn vinden om na een binnen activiteit óók even een frisse neus te kunnen halen! De weersomstandigheden maken daarbij over het algemeen niet zo heel veel uit zolang het maar niet met bakken uit de lucht komt. In dat geval wachten we een kwartiertje totdat de bui over is om dan alsnog naar buiten te gaan met de vliegers.

Het is altijd weer een feest om te zien hoe enthousiast mensen worden zodra ze met hun zelf gebouwde vliegers het strand op gaan. Zelfs in de winter!

Bedrijfsuitje in de winter?

Bent u ook bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje in de winter? Neem eens contact met ons op en wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en de invulling daarvan.
Voor uw bedrijfsuitje hebben we verschillende mogelijkheden:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen!
* indicates required field