• Workshop Megavlieger bouwen in Noord Holland. Leuk als teambuilding met een grotere groep.
Megavlieger bouwen in Julianadorp.

Megavlieger bouwen als gezamenlijke afsluiting:

De workshop 3D Megavlieger bouwen was verkozen als afscheidsactiviteit voor de vertrekkende directeur van deze zorgorganisatie. Het bouwen van een Megavlieger had hij zelf uitgekozen. De reden hiervoor was omdat hij hierin een goede boodschap mee kon geven aan zijn team. Daarnaast omdat de megavlieger ook als metafoor stond voor een aantal kernwaarden die onder zijn beleid tot uiting waren gekomen. De centrale lijn die deze directeur had uitgezet was mooi samengevat in een slogan die binnen de organisatie al enige tijd was ingezet. Deze slogan was:

SAMEN WERKT!

3d Megavlieger succesvol gelanceerd in julianadorp.

Dat samenwerken werkt komt ook altijd als een rode draad terug in onze teambuilding workshops dus dit klonk ons wel bekend in de oren. Na een gezellige ontvangst door de organisatie met een kopje koffie en een lekker stukje taart volgde er een korte speech van de directeur zelf waarna de groep “overgedragen” werd aan ons.

Na een korte instructie van ons gingen de deelnemers in kleine groepjes aan de slag. Iedere groep bouwde volgens een door ons geleverde bouwtekening een grote vlieger. Deze hele groep wist ons aangenaam te verassen door met veel grappen en grollen toch héél snel klaar te zijn in vergelijking met andere organisaties. Dat samenwerken werkt was bij deze dus wel bewezen!
Na een uur bouwen waren de eerste modules klaar en daar waar nodig werden toen de andere collega’s ondersteund zodat al snel vele mooie kleurige vliegers in het paviljoen klaar stonden.

Het opbouwen van de Megavlieger:

Nu werden alle vliegers naar het strand gebracht. Op het strand kreeg men de opdracht om alle vliegers aan elkaar vast te maken zodat er uiteindelijk één hele grote Megavlieger zou ontstaan. Enthousiast ging men aan de slag en al gauw werden de echte afmetingen van de megavlieger zichtbaar. Daarna hebben wij ze geholpen om de toom op de vlieger te zetten en om deze af te stellen en daarna waren we klaar voor de start. Uiteraard was de vertrekkende directeur de uitverkoren persoon om als eerste de Megavlieger op te trekken!

Het oplaten van de Megavlieger:

Na het maken van onderstaande teamfoto hebben we een korte veiligheidsinstructie gegeven en toen kon het aftellen beginnen. Enkele ogenblikken later vloog de Megavlieger voorzien van dé slogan binnen de organisatie, hoog de lucht in. De directeur werd hierbij natuurlijk luid aangemoedigd door het hele team. Een groot applaus volgde spontaan toen de Megavlieger mooi stabiel en hoog in de lucht stond. Veel mensen wilden de vlieger even vasthouden en waren stomverbaasd dat deze bij zo weinig wind nog zo hard kon trekken! Na 15 tot 20 minuten vliegen hebben we de vlieger weer naar beneden gehaald. Hierna volgde er nog een korte speech en toen ging men gezamenlijk van een goed verzorgde BBQ genieten in het strandpaviljoen.

Leuke teamfoto mét de zelfgemaakte 3d Megavlieger!

Topprestatie van een mooi TEAM!
TEAM =  Together Each Achieve More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen!
* indicates required field