• Megavlieger bouwen bij Natural High op de Brouwersdam. Bedrijfsuitje voor 200 personen.
Bedrijfsuitje met Megavlieger bouwen op de Brouwersdam.

Bedrijfsuitje Megavlieger bouwen:

Voor een internationaal bedrijf waren wij gevraagd om een bedrijfsuitje te organiseren. Hierbij zouden alle 200 deelnemers samen werken aan één eindresultaat. Daar hebben we uiteraard ruime ervaring in. Na een eerste inventarisatie van de wensen van de klant hebben we voor hen een voorstel uitgewerkt met daarin de workshop megavlieger bouwen.

Locatie:

Een groepsfoto op het strand met in het midden een gigantische Megavlieger in 4 kleuren. De vlieger hebben de mensen net gebouwd tijdens een teambuilding workshop.
Megavlieger bouwen op de Brouwersdam.

De locatie moest dicht bij het Rotterdamse havengebied liggen. Hierbij zijn we een prettige samenwerking aangegaan met dé toplocatie op de Brouwersdam: “Beachclub Natural High“. De klant was meteen enthousiast. Enkele weken later stonden we met zijn allen klaar bij de Beachclub om de gasten te ontvangen. Dit deden we uiteraard met een goede kop koffie en een echte Zeeuwse bolus. Toen iedereen binnen was hebben we het programma uitgelegd en de groep verdeeld in kleine teams. Ieder team ging volgens een bouwtekening een onderdeel van de megavlieger bouwen. Na ongeveer 1 uur en 15 minuten waren de eerste onderdelen klaar . We hebben daarop alle groepen hun vlieger naar buiten laten brengen. Eenmaal buiten op het strand hebben we alle zojuist gemaakte onderdelen aan elkaar vast gemaakt. Dit deden we op zo’n manier dat er al snel een gigantisch grote Megavlieger ontstond.

Het oplaten van de Megavlieger:

Hele mooie Megavlieger klaar voor de start. Ook iets leuks voor uw bedrijfsuitje? Wij zijn de absolute specialist hierin!

Aan weerszijden van de vlieger hebben we twee hele grote logo’s bevestigd. Nu volgde er een korte briefing met betrekking tot de veiligheid en de te doorlopen stappen. De wind was ondertussen afgenomen tot amper windkracht 2 dus we moesten de megavlieger al lopend omhoog trekken. Hiervoor hadden we al snel 10 enthousiastelingen met een goede conditie. Daarna konden we aftellen en zette zij het op een lopen waardoor deze prachtige creatie al snel hoog boven het strand vloog. Onder luid applaus en vele “ooh’s en aah’s” hebben we de megavlieger op deze manier 3 keer opgelaten en een flink stuk laten vliegen.

Afsluiting van de dag:

Al dat samenwerken en rennen op het strand maakt natuurlijk hongerig! We hebben de vlieger teruggebracht naar het strandpaviljoen. Hier hadden de kok’s van Natural High al een tot in de puntjes verzorgt BBQ buffet klaar gezet. Deze fantastische dag hebben ze afgesloten met een informele borrel waarna iedereen weer langzaam huiswaarts ging.

Wilt u zelf ook iets leuks organiseren?
Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Foto’s Megavlieger bouwen op de Brouwersdam:

Bekijk hieronder nog enkele foto’s van deze schitterende Megavlieger:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen!
* indicates required field