• Workshop Megavlieger bouwen voor de gemeente Den Bosch
Megavlieger bouwen als teambuilding in Den Bosch

De klantvraag:

Vanuit de Provincie kregen wij de vraag om mee te denken over een teambuilding middag. Deze organisatie heeft lang met elkaar samengewerkt om strategische doelen vorm te geven en ook te behalen. Nu dat gelukt is, is het tijd voor een middagje ontspanning! Er is sterk de wens om de thema’s Samenwerken Verbinden – en Resultaat halen als een rode draad door de dag te verweven. We hebben samen met de klant gekozen voor de workshop Megavlieger bouwen.

De workshop:

tijdens deze middag gaan de ruim 180 deelnemers een hele grote Megavlieger bouwen. In kleine groepjes van 4 personen gaat men één onderdeel bouwen van het geheel. Dat doen ze aan de hand van een door ons geleverde bouwbeschrijving.

Megavlieger bouwen in Den Bosch.

Na ongeveer 1 uur en 15 minuten zijn de eerste onderdelen klaar. Deze brengen we allemaal naar buiten toe. Hier worden ze “opgevangen” door onze instructeurs om alle afzonderlijke onderdelen samen te voegen tot één eind resultaat. Een werkelijk enorme (en hele mooie) Megavlieger!

De lancering van de vlieger:

Zodra de Megavlieger af is volgt er een korte veiligheidsinstructie voor de toeschouwers en de lopers. Dan is het moment daar……klaar voor de lancering! Zal de vlieger goed de lucht in gaan? Valt ie niet uit elkaar? Zal de vlieger überhaupt vliegen? Allemaal vragen die je de deelnemers hardop aan elkaar hoort stellen. En dan komt het moment……3 – 2 – 1 …… GO!!!

Onder luid gejuich en aangemoedigd door bijna 200 man die staan te klappen en te springen in het veld gaat deze gigantische Megavlieger mooi de lucht in boven de skyline van Den Bosch.
Heel mooi gedaan mensen! Dit was een mooi staaltje samenwerken en jullie hebben een schitterende megavlieger gebouwd! Mooi om te zien dat op het einde van de workshop ook alle deelnemers letterlijk met de neus in dezelfde richting staan.

Wilt u ook eens iets leuks organiseren? Dit kan een teamuitje zijn maar ook een uitje met een flinke knipoog naar samenwerken en teambuilding! De workshop Megavlieger bouwen is daarvoor dé perfecte workshop! Neem gerust even contact met ons op, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en over hetgeen wat het beste bij uw dag past.

Vul het contact formulier aan de rechterzijde in voor meer informatie. >>>>

Bekijk hieronder een aantal foto’s van deze mooie vliegerworkshop in Den Bosch.

Ja ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen!
* indicates required field