• Megavlieger bouwen bij Natural High op de Brouwersdam. Bedrijfsuitje voor 200 personen.

Megavlieger bouwen in Hedel voor een team-event:

Klaar voor de start....

Megavlieger bouwen met de medewerkers van een grote transport onderneming uit de regio. De doelstelling was om de een aantal kernwaarden van het missie/visie traject van de organisatie te verweven in deze teamdag.
De 4 kernwaarden waren:

  • Creatief
  • Betrokken
  • Samenwerken
  • Winnen

In overleg met de opdrachtgever hebben we een programma samengesteld waarbij wij zelf het creatieve gedeelte voor onze rekening namen. In verschillende teams verdeeld over 2 rondes kwamen alle deelnemers ook bij ons terecht. Bij ons gingen ze aan de slag in een workshop Megavlieger bouwen. Dit was een creatieve activiteit die ook alleen maar kon slagen als de deelnemers betrokken waren en aandacht hadden voor het proces én voor elkaar. Ook moesten ze bij ons goed samenwerken om de vliegers tot een functioneel geheel te smeden. De vliegers moesten namelijk allemaal ook écht kunnen vliegen! Het team met de beste Megavlieger kon een aantal punten winnen.

Buiten onze activiteit hadden de teams nog 4 andere kleine activiteiten. Bij iedere activiteit konden ze punten verdienen door de snelste tijd met iets neer te zetten. Zodoende konden we aan het einde van de ochtend de winnaar bepalen.

Oplaten van de Megavliegers:

De eerste Megavliegers gaan de lucht in.

Maar eerst moesten de vliegers nog bewezen worden. Na een korte briefing nam elk team hun Megavlieger mee naar het buitenterrein en werd alles in startopstelling gebracht. Het waaide best mooi en de zon kwam ook steeds meer door de wolken heen. Al gauw waren alle teams erg enthousiast aan het werk om hun Megavlieger zo hoog mogelijk in de lucht te krijgen. Onze instructeur gaf op de juiste momenten wat aanwijzingen en niet veel later stonden er 6 fantastische vliegers in de lucht. Dit vaak tot grote hilariteit van de deelnemers als er iemand struikelde in het lange gras of over een molshoop. Wonderbaarlijk genoeg wist ieder team hun Megavlieger mooi in de lucht te houden.

Nadat we teamfoto’s hadden genomen en de vliegers waren opgeruimd werd binnen de winnaar van de dag bekend gemaakt en kon men heerlijk genieten van een lekkere lunch.

Bent u ook op zoek naar een leuke activiteit óf wilt u meer informatie over de workshop Megavlieger bouwen? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Bekijk hieronder de foto’s van deze workshop Megavlieger bouwen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ja ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen!
* indicates required field