• Megavlieger startklaar in Katwijk op het strand.

De opdracht:

Voor ruim 140 deelnemers faciliteerden we een teambuilding workshop in Katwijk. Samen met de opdrachtgever hebben we gekozen voor de workshop Megavlieger bouwen!

De workshop:

Met 140 personen ontspannen samenwerken aan een hele grote Megavlieger. Precies dat hebben we gedaan op deze mooie septemberdag op het strand van Katwijk.
Van een grote bierbrouwer waren ruim 70 landen vertegenwoordigd tijdens deze dag. In kleine groepjes van 4 personen gingen zij aan de slag om een onderdeel van de megavlieger te bouwen. Hiervoor had elk team een bouwbeschrijving beschikbaar. Tegelijk werd er ook voor gezorgd dat er zo’n 70 nationale vlaggen op een hele lange staart werden getekend. Dit representeerde alle landen die betrokken waren.

Met zijn allen lekker in het zonnetje samenwerken aan een hele grote teamvlieger.
Workshop Megavlieger bouwen in Katwijk

Opbouwen en oplaten van de Megavlieger:

Nadat alle 36 vliegers klaar waren hebben we deze mee naar het strand genomen. Daar hebben we ze aan elkaar vast gemaakt. Op die manier ontstond er een echt gigantische Megavlieger. Dit hebben we uiteraard mooi in de kleuren van de klant uitgevoerd. Zodra de vlieger was opgebouwd en de staart was bevestigd hebben we een teamfoto gemaakt. Daarna kon de Megavlieger gelanceerd worden. Het was absoluut windstil maar het is deze bikkels toch gelukt om dit gigantische bouwwerk de lucht in te krijgen!
Job very well done people!!!

De Megavlieger krijgt langzaam vorm op het strand.
Het opbouwen van de Megavlieger uit alle losse modules.

Wilt u zelf ook iets leuks organiseren voor een grote groep? Kijk dan even hier voor meer informatie over de workshop Megavlieger bouwen!

Bekijk hieronder enkele foto’s van deze leuke teambuilding workshop:

Algemene informatie workshop:

Het bouwen van een Megavlieger is een leuke teambuilding workshop voor grotere groepen. Vanaf 30 personen tot en met 600 personen. De grootste groep tot nu toe was een groep van 525 personen. Ook in de winter is dit een erg leuk uitje om te organiseren! Het bouwen doe je binnen en op het einde zetten we de vlieger buiten in elkaar en dan is het heerlijk om met zijn allen even een frisse neus te halen als de Megavlieger gelanceerd wordt….

Neem gerust even contact op met ons op, wij denken graag met u mee!

Ja ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen!
* indicates required field