Megavlieger bouwen met 80 leidinggevenden!

Workshop megavlieger bouwen.Megavlieger bouwen voor leidinggevenden van het ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk. 80 Leidinggevenden hebben een studiedag in Harderwijk. Het thema is: “Bevlogen vliegen”. Tijdens deze dag staat leiderschap centraal. Onderwerpen die aan bod komen zijn zaken als: passie, bevlogenheid, mensen mee krijgen en authentiek zijn om er maar een paar te noemen. Eerst was er een spreker (Bas Kodden) over deze onderwerpen en daarna mochten wij het stokje overnemen met onze teambuilding workshop.

Het doel van deze workshop was uiteraard om verbindingen te leggen. Niet alleen letterlijk met het bouwen van een Megavlieger maar ook figuurlijk binnen de groep. We hebben de deelnemers gevraagd om kleine groepjes te maken van steeds 4 personen. We hadden ze daarbij de opdracht meegegeven om collega’s op te zoeken waarmee ze normaal gesproken niet zo veel contact hadden. Dit ging prima en al snel konden de deelnemers van start.

Bij de workshop Megavlieger bouwen is het belangrijk dat iedereen samenwerkt aan één eindresultaat. In kleine groepjes bouwt men volgens een bouwtekening per groepje een onderdeel van het eindresultaat. De mensen vonden het erg leuk om te doen en al gauw was het een gezellig geroezemoes wat opsteeg uit de zaal. Er werd druk gekletst en veel gelachen. Na een uur en een kwartier waren alle groepjes klaar en stonden er ruim 17 bouwstenen klaar om aan elkaar vast gemaakt te worden. Op dat moment was het tijd voor een gezamenlijk diner. Na het diner kwamen de deelnemers terug in de zaal en hebben we alle onderdelen aan elkaar vast gemaakt. Niet veel later stond ie daar te pronken….Hun eigen Megavlieger!

Megavlieger en alle bouwers samen op één groepsfoto.Nadat we de groepsfoto hadden genomen zijn we naar buiten gegaan om de Megavlieger op te laten. In december is het al snel donker dus daar waren we goed op voorbereid. De hele megavlieger hadden we volgehangen met rode en witte lampjes. Buiten aangekomen bleek het absoluut windstil te zijn dus dat werdt nog even spannend. Zou de vlieger de lucht in gaan……?
Gelukkig bleek dit geen probleem en onder luid gejuich ging ook deze megavlieger op de donkere vlakte mooi omhoog!

Wederom een geslaagde workshop!
Bekijk hieronder de foto’s van deze workshop Megavlieger bouwen:

One Response to Megavlieger bouwen St Jansdal Harderwijk
  1. Mega leuk! Het is ook nog een toffe vlieger geworden.


[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *