• Reuzevlieger bouwen voor een bedrijfsuitje in Scheveningen

Drukte in Scheveningen!

Vandaag 19 juni stond een workshop Reuzevlieger bouwen op het programma voor een groep uit de Veluwe. Het was erg mooi weer en ondanks het feit dat we een uur extra reistijd hadden ingecalculeerd waren we nog maar amper op tijd in Scheveningen. Normaal vinden we altijd wel een parkeerplaatsje redelijk dicht bij de strandafslag. Helaas viel dat vandaag niet mee. Uiteindelijk hebben we bijna een kilometer verderop een parkeergarage onder een van de allerlaatste flats gevonden. Daarna moesten wij nog maar zien hoe we in hemelsnaam alle materialen in één keer mee kon nemen naar het strand. Dat bleek mogelijk maar was verre van plezierig in de brandende zon met meer dan 30 graden. Maar we hebben het gehaald!

Begin van de workshop

Reuzevlieger bouwen in Scheveningen voor een bedrijfsuitje aan het strand.

Gelukkig had de klant ook last van het drukke verkeer gehad. Iedereen zat dus met hetzelfde probleem. Eenmaal op locatie hebben we snel alles klaargelegd voor de workshop en niet veel later waren de deelnemers ook ter plaatse. Na een korte briefing over wat er deze middag ging gebeuren en over wat wij onder een Reuzevlieger verstaan kon de workshop beginnen. Verdeeld over 6 teams gingen de deelnemers aan de slag onder het genot van een lekker koud drankje. Elk team ging een reuzevlieger bouwen die aan verschillende eisen moest voldoen. Uiteraard moesten de vliegers aan het einde van de workshop ook allemaal echt kunnen vliegen!

Op naar het strand!

Reuzevlieger bouwen in Scheveningen voor een bedrijfsuitje aan het strand.

Na ruim 2,5 uur bouwen waren alle reuzevliegers klaar en konden we een plekje op het strand opzoeken. Het was net laag water dus we hadden veel ruimte vlak bij het water. Tóch hebben we alle deelnemers nog een extra safety briefing gegeven ivm de vele mensen op het strand en de kinderen die in en uit het water liepen. Ook trokken deze grote kleurige vliegers veel bekijks van omstanders wat natuurlijk leuk is. Nadat wij zeker wisten dat iedereen de veiligheidsregels goed had begrepen gingen de eerste reuzevliegers de lucht in. Aangemoedigd door de kreten van de kijkers vanaf het strand én de eigen teamleden ging de ene na de andere reuzevlieger mooi de lucht in. Één vlieger had een te harde landing waardoor een aantal stokken het begaf maar de andere vliegers bleven mooi in de lucht staan. Aan enthousiasme van de deelnemers geen gebrek! Na 20 minuten vliegeren moesten ze weer door met het programma en nadat wij de vliegers verder opgeruimd hadden konden wij ook weer op zoek naar de parkeergarage om aan de terugreis te beginnen.

Foto’s:

Mensen zijn bezig om een Reuzevlieger te bouwen bij een strandpaviljoen.
Workshop Reuzevlieger bouwen in Scheveningen.
Een groep mensen bouwt samen een vlieger op het terras.
In groepen van 8 personen bouwen mensen een eigen Reuzevlieger.
Twee mensen lopen met een enorme vlieger over het strand.
Een reuzevlieger wordt in gereedheid gebracht voor lancering op het strand van Scheveningen.
Twee zelf gebouwde vliegers in de lucht bij Scheveningen.
Verschillende vliegers in de lucht boven Scheveningen.
Een grote rode vlieger boven de vloedlijn op het strand in Scheveningen.
Een hele grote vlieger boven het strand.
Twee reuzevliegers mooi naast elkaar in de lucht.
Deze twee zelf gemaakte vliegers vlogen erg goed!
Een groep juichende vliegerbouwers omdat hun vlieger de beste vlieger van vandaag was.
Het team met de winnende Reuzevlieger van vandaag.
Enthousiaste mensen op het strand die net hun vlieger op hebben gelaten.
Aan enthousiasme geen gebrek vandaag 🙂
Ja ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen!
* indicates required field