Megavlieger bouwen in Zandvoort

Megavlieger bouwen voor het Al Karaana project:

Het “Al Karaana Project” is een gezamenlijk internationaal project van ingenieursbureau Fluor BV en SHELL.  Fluor organiseert een dag waarbij alle mensen van het projectteam met elkaar een informele dag hebben en waarbij ook een knipoog naar samenwerken en resultaat voorbij komt. Hiervoor hebben zij ons ingehuurd. Alle aanwezigen krijgen de uitdaging om met zijn allen binnen 2 uur een gigantische megavlieger te bouwen én te vliegen op het Zandvoortse strand. Zodra de Megavlieger klaar was hebben we deze met een aantal mensen naar de plaats van lancering gebracht. De Al Karaana Megavlieger was “ready to be launched”! Na een korte veiligheidsinstructie voor alle deelnemers hebben we de Megavlieger in positie gebracht waarna het aftellen kon beginnen!

Onder luid gejuich en applaus werdt deze Megavlieger succesvol gelanceerd met heel groot het logo van het Al Karaana project op beide zeiden van de vlieger. Er klonk zelfs applaus van de verschillende toeschouwers en badgasten die voor 10 minuten eventjes hun handdoek hadden moeten verlaten.

Een erg mooi schouwspel als afsluiting van een topdag met een enthousiast en toegewijd team!
Hierna ging de BBQ van start en kon men onder het genot een hapje en een drankje heerlijk genieten van de schitterende zonsondergang aan het Zandvoortse strand.