• Bedrijfsuitje in de winter met Workshop Megavlieger bouwen.

Bedrijfsuitje in de winter, Megavlieger bouwen!

De laatste instructies worden gegeven voor het oplaten van de Megavlieger
Megavlieger bouwen in de winter.

De workshop Megavlieger bouwen  leent zich bij uitstek voor een bedrijfsuitje in de winter. Menig bedrijf vraag zich rond deze tijd af wat ze toch moeten gaan doen met hun bedrijfsuitje of teamuitje. De winter schrapt uiteraard een behoorlijk aantal mogelijkheden maar dat wil niet zeggen dat je in de winter geen leuk uitje kunt organiseren!

Zorg ervoor dat je een goede binnenlocatie hebt in de buurt van bijvoorbeeld het strand of een groot veld. Dan zijn er al aardig wat mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij u daarbij van dienst zijn met één van onze leuke creatieve workshops. De meeste mensen associëren vliegers maken met de zomer maar niets is minder waar. Wij verzorgen ook hele leuke bedrijfsuitjes in de winter door heel Nederland. Als het winter is is het zelfs erg verrassend om met een grote groep als team samen te werken aan een grote Megavlieger.

Workshop Megavlieger bouwen in de winter.

Wij hebben de afgelopen jaren gezien dat de mensen het zelfs ook fijn vinden om na een binnen activiteit óók even een frisse neus te kunnen halen! De weersomstandigheden maken daarbij over het algemeen niet zo heel veel uit zolang het maar niet met bakken uit de lucht komt. In dat geval wachten we een kwartiertje totdat de bui over is om dan alsnog naar buiten te gaan met de vliegers.

Het is altijd weer een feest om te zien hoe enthousiast mensen worden zodra ze met hun zelf gebouwde vliegers het strand op gaan. Zelfs in de winter!

Bedrijfsuitje in de winter?

Bent u ook bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje in de winter? Neem eens contact met ons op en wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en de invulling daarvan.
Voor uw bedrijfsuitje hebben we verschillende mogelijkheden:

Bekijk hieronder enkele foto’s voor een goede indruk van een bedrijfsuitje in de winter met de workshop Megavlieger bouwen:

Ja ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen!
* indicates required field